Marko i Luna
Star

23 Novembra, 2020 22:00

EKSKLUZIVNO! Marko ima TAJNI PLAN za Lunu i bebu!

Luna Đogani je još ranije izjavila da ne želi da rodi vanbračno dete, pa je Marko Miljković rešio da joj priredi iznenađenje!

Luna i ne sluti šta joj se sve sprema!

Kako tabloid STAR saznaje, on je već zakazao venčanje, i to na Dan zaljubljenih, a mlada buduća mama o tome ništa ne zna!

– Marko i Luna su razgovarali i dogovorili se da se venčaju pre nego što se beba rodi. Iako su maštali o velikoj svadbi, zbog Lunine trudnoće, ali i koronavirusa ipak će morati da organizuju malo, građansko venčanje. Kako bi obradovao svoju buduću suprugu, Marko je odlučio da zakaže venčanje i to na Dan zaljubljenih. Luna za sada ništa o tome ne zna, a njegov plan je da joj ništa ne saopšti do dana venčanja. Za sada je ovo podelio sa Gagijem koji je oduševljen idejom i želi da učestvuje u celokupnoj organizaciji – priča nam izvor i dodaje:

– Iako Anabela i Marko ne govore, on je zamolio Gagija da kaže Nini šta planira i da ona to prenese Anabeli, jer on hoće da tog dana u opštini bude cela Lunina porodica, kao i njegova. Zna koliko će taj dan Luni biti bitan i značajan, a i treba da budu svi voljeni na okupu. Čak mislim da će Anabela i Nina biti zadužene za Lunin stajling, ipak će ona u februaru biti u šestom mesecu, pa će ženski tim da joj priredi haljinu za venčanje. To je Marko napomenuo Gagiju kada mu je rekao da prenese Nini njegov plan – kaže izvor za STAR i dodaje:

–  Svi moraju da ćute i da kriju ovo iznenađenje od Lune koja i ne sluti da je datum kada će Marku izgovoriti sudbonosno da već zakazam. U više navrata je rekla Miljkoviću da želi da se dogovore oko zakazivanja venčanja, a on joj je rekao da ima vremena, da je sada pandemija i da će se sigurno venčati pre porođaja. Ima da plače od sreće kada bude shvatila šta joj je priredio Marko – završava naš izvor.

AUTOR: SANJA ARSIĆ / STAR

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ/STAR