Tanja Savic
Svet

28 Decembra, 2020 13:04

Tanja Savić privodi kraju BITKU na sudu sa Dušanom!

Pevačica Tanja Savić dugo se bori za starteljstvo nad sinovima koje njen suprug Dušan Jovančević, navodno bez njenog znanja, odveo u Australiju. U ovom sporu nadležan je sud u Australiji koji dugo nije radio zbog korone, a pevačicu ju obradovala vest da je određen datum suđenje, pa je time stavljena i tačka na devetomesečnu patnju.

Uskoro na sudu sa bivšim mužem

Konačno smo dobili dan za suđenje. To je 19. februar i ako sam već ovoliko čekala, sačekaću i još ovoliko, tako da mi to daje još jednu nadu i neku novu dimenziju sreće da će mi se snovi ostvariti i da pravda pobedi, jer živim za pravdu. Pravdoljubiva sam osoba i ne želim nikom, kao ni sebi, da neko pati. Ove stvari koje su mi urađene ja to ne bih nikome uradila. Smatram da svaka majka treba da bude pored svoje dece. Deci je tu i mesto. Ne mogu da kažem da nije mesto pored oca, naravno da jeste, ali niko nema pravo da decu odvaja od majke – rekle je pevačica, a prenosi MONODO, i dodala da se nada da će se situacija rešiti u što kraćem vremenskom periodu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by TANJA SAVIC (@tanja_savic_private)

Sigurno da hoće, imam takav osećaj. Australijski organi su mi preneli tu lepu vest za datum, tako da se neizmerno radujem i jedva čekam, sve ostalo je na meni – kazala je ona.

Tanja je pojasnila i sve spekulacije i u kakvom je tačno odnosu sada sa Dušanom Jovančevićem. Ona je otkrila da li sada ima redovan kontakt sa svojom decom.

– Sa Dušanom se ne čujem. On je izrazio želju da ja više ne zovem na njegov telefon, što ja apsolutno poštujem. Sada zovem isključivo na bakin telefon, ali tu sam u nezgodnoj situaciji. Baka ako ne može da se javi, meni će biti uskraćen razgovor sa svojom decom. Sve je na kašičicu. To su razgovori po pet do deset minuta. Moram da se strpim, kada sam imala ovolike živce, moram da izdržim. Bog mi daje najveću snagu i ja sam mu zahvalna na tome – rekla je Tanja.

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ