Svet

16 Novembra, 2020 19:00

PREOKRET! Tanja Savić ne ide po decu! ODBILA i POMOĆ države!

Tanja Savić načisto se pogubila kada je u pitanju borba za starateljstvom nad decom Maksimom i Đorđem! Kako saznaje SVET, iako se država aktivno uključila u pravni proces i čini sve da joj pomogne, pevačica je naprasno angažovala advokata sa kojim je odlučila samostalno da rešava problem, pa je iz cele priče izopštila državna ministarstva.

Komšije kažu da sve ćešće viđaju nekog muškarca, pa sumnjaju da je našla dečka!

– Tanja nam nije jasna upošte! Mi nju znamo od malih nogu. Uvek je bila fina, dobra, normalna. Ovo sad što radi… Prvo se na televiziji jadala, kukala, plakala, tražila pomoć, što je skroz normalno jer je ostala bez dece. Onda se država uključi da joj pomogne, a ona naprasno odluči da državne organe isključi iz celog procesa i angažuje advokata koji će voditi bitku. Pa, kako sad to? Ako je mogla tako lako sa advokatom da reši ceo slučaj, što ga onda odmah nije angažovala nego kukala i tražila pomoć države, a onda promenila ploču – čude se Tanjine komšije koje smo posetili prošle nedelje u Radincu, a koje su nas molile da im ne otkrivamo identitet da se Savići ne bi ljutili.

– Viđamo ih često. Tanja je sad tu. Nekad se njena mama Živana požali da ni sami više ne znaju šta će. Čas čekaju državu, pa onda će sami jer ne mogu da čekaju. Šta tu ima da se čeka, alo! Onog momenta kad si saznala da su ti deca oteta, spakuješ stvari, pozajmiš pare i ideš. Pa da je u selu tražila, svako bi im dao koliko ima, jer se zna da su časna porodica i da bi Tanja to vratila prvom prilikom. Spakuješ se i odeš da se boriš za decu. Ovako, baš boli uvo Australiju da se bavi tim slučajem po hitnom postupku. Korona je, imaju oni svoje probleme, pa kad ovo dođe na red. Plus, koliko smo razumeli, njihova policija ne prepoznaje to kao kidnapovanje jer je Dušan njihov državljanin, deca imaju državljanstvo. Od kukanja i plakanja na televiziji nema vajde – priča komšinica i nastavlja:

– Viđamo s vremena na vreme tu kod njih nekog nepoznatog muškarca. Ne znamo ko je. Da li je to taj advokat koji dolazi na konsultacije, ili kako se to već zove, ili neki dečko nov, nemam pojma. Ali je ona skroz čudna postala. Dok je bila sa Dušanom bilo joj je jako teško, i psihički se loše osećala,imala je anksioznost, ako se dobro sećam šta su mi rekli. On ju je psihički baš poremetio, ali valjda je prošlo to, valjda je uzela neki lek, pitala lekara šta da radi. Ne znam ja šta će oni da postignu ovakvim ponašanjem – kaže za SVET komšinica i otkriva glasine koje sve češće čuje u Radincu.

– Mi ne znamo kako vi u Beogradu razmišljate, ali ovde kod nas je mala sredina, porodica je svetinja. Ne postoji sila koja bi nas odvojila od naše dece, ili neka Australija,ma na Severni pol bismo išli da se borimo za njih. Ona sedi I čeka da joj rešenje padne sa neba. Ovi klinci kažu da je celu ujdurmu napravila zbog promocije nove pesme koju je izdala. Da bude aktuelnija i traženija na tezgama. Kažu da je to normalno u tom šoubiznis svetu, iako je nama to sve samo ne normalno. Zna se dokle se ide i sa čim se igra a sa čim ne. Kako stvari stoje, neka im je Bog u pomoći – zaključuju komšije Savića.

Mi smo u nekoliko navrata pokušali da stupimo u kontakt sa Tanjom, ali je njen broj ostao nedostupan.

Možda pevačica više ne želi da daje izjave otkako je Dušan objavio prepisku u kojoj ga ona vređa i kune. Ako je sve istina što je ranije pričala, njena reakcija je razumljiva, ali poteze koje vuče u poslednje vreme malo je teže objasniti i shvatiti.

AUTOR: IVAN GAJIĆ/SVET

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ/ ATAIMAGES