Star

December 26, 2020 19:00

By

Tanja Savić ima TAJNI PLAN da vrati DECU!

Tanja Savić je presekla i protiv još uvek zakonitog muža Dušana podnela prijavu za kidnapovanje dece! Ona je to uradila još pre četiri meseca, ali kako nam izvor otkriva, imala je tajni plan.

Tanja skovala tajni plan

Tanja je pre četiri meseca pokrenula postupak i za razvod braka i za potpuno starateljstvo nad sinovima, kao i zahtev da se deca hitno vrate majci, a sve to predala je njena advokatica sudu u Australiji jer se postupak vodi tamo. Međutim, niko ne zna da je pevačica ovde podnela prijavu protiv Dušana za kinapovanje dece. Kada bi doleteo u Srbiju, on bi odmah bio uhapšen na aerodromu i morao bi da bude u pritvoru dok se ne dokaže suprotno. Tanja je o tome ćutala jer je imala plan, otud i one ljubavne poruke između nje i Dušana, njoj ne pada na pamet da mu se vrati. Ali imala je ideju da spusti loptu i da vremenom nagovori supruga da sa decom dođe u Srbiju, znajući da mu, ako sleti na aerodrom Nikola Tesla, sledi hapšenje. Ona je na taj način videla spas, i njoj je najbitnije da vrati decu – priča za STAR dobro obavešteni izvor i odaje:

Ona je njega optužila za kidnapovanje dece, za maltretiranje, kao i da joj je ukrao 100.000 evra. Međutim, Dušanu je neko rekao Tanjin plan zbog čega su se oni ozbiljno posvađali, pa je on medijima dao poruke u kojima se jasno vidi da su u ljubavnom odnosu, a zatim je smisleno dao izjavu da je ceo slučaj marketinški trik. Tanji za sada ne preostaje ništa, osim da sačeka da se situacija sa koronom stiša, da može da potraži pravdu na sudu. U Australiji trenutno sud ne radi zbog situacije sa pandemijom, pa se njena agonija nastavlja do daljeg – završava naš izvor.

AUTOR: SANJA ARSIĆ/STAR