Scandal

6 Decembra, 2020 09:00

Tanja Savić se POMIRILA sa MUŽEM?!? Cela DRAMA bila GLUMA???

Tanja Savić otkriva da se pomirila sa mužem Dušanom Jovančevićem, koga je pre osam meseci optužila da joj je oteo sinove i odveo ih u Australiji. Folkerka je za Informer pričala o tome kako su njih dvoje zakopali ratne sekire i kaže da jedva čeka da se smiri situacija sa koronavirusom, pa da ode kod svojih najmilijih.
– Tačno je da smo se Dušan i ja pomirili, i to prvenstveno zbog dece. Sinove smo stavili na prvo mesto jer smo shvatili da je za njih najbolje da odrastaju u Australiji – priča Tanja, i dodaje da je sa dečacima sada u svakodnevnom kontaktu:

„Maksim i Đorđe su presrećni“

Redovno se čujemo. Maksim i Đorđe su presrećni kada se gledamo preko video-poziva. Drago mi je da je i Dušan to uvideo i sada mi dopušta da svakodnevno komuniciram sa sinovima preko njegovog telefona.
Folkerka ističe da joj veoma nedostaju najmiliji jer ih je poslednji put videla u aprilu kada su bili u Srbiji.
– Prošlo je već osam meseci kako se nismo uživo videli i zagrlili. Baš mi je teško bez njih i živim za dan kada ćemo svi biti zajedno. U Australiji je sada leto, pa moji dečaci često idu na plažu. Maksim i Đorđe su dobri đaci i najvažnije mi je da ih izvedem na pravi put. Tamo država dosta brine o ljudima i zato je bolje da mi deca odrastaju u Australiji – kaže pevačica, koja će otputovati u „zemlju kengura“ čim se smiri situacija sa koronavirusom:
Jedva čekam da odem kod mojih, ali to sada nije moguće zbog virusa. U Australiji gotovo da i nema korone, niti je to tamo svakodnevno u medijima kao kod nas.

„Najgora godina u životu!“

Tanja priznaje da joj je ovo bila jedna od najgorih godina u životu.
– Jedva čekam da prođe jer je bila katastrofalna. Ne planiram nikakav doček, ni jelku neću da okitim. Verovatno ću se u ponoć čuti sa Dušanom i decom i leći da spavam. Nadam se da će 2021. biti mnogo bolja od ovde – poručuje folkerka.
Tanja Savić i njen muž Dušan poslednjih meseci su bili u pravom medijskom ratu i koristili su svaku priliku da se javno izvređaju. Pevačica je tvrdila da joj je Jovančević „oteo sve pare“, kao i da je njihovim sinovima „zatrovao mozak“. Ni Dušan njoj nije ostao dužan, pa ju je optužio da ga je zlostavljala u braku i pretila mu da će ga ubiti, a govorio je i da njihove sinove mora da moli da razgovaraju s majkom.
Nakon svega ovoga, ne možemo da se ne zapitamo, kako je moguće preći preko svih ružnih reči koje su izgovorile obe strane. Kako zaboraviti i oprostiti priče o narkomaniji, prostituciji, prevari, uz toliku količinu mržnje koju ne pamti naša estrada. Ili je moguće oprostiti, ili se radi o dobro izrežiranoj predstavi.

AUTOR: SCANDAL

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ/SCANDAL i INSTAGRAM