Ćerka Novaka Đokovića
Svet

21 Novembra, 2022 11:39

Samo ona se radovala više od Jelene: Ćerka Novaka Đokovića je lepotica koja je ukrala svu pažnju u Torinu VIDEO

Ćerka Novaka Đokovića najviše se radovala njegovom uspehu

Najbolji teniser sveta, Novak Đoković, nije ponovo prvi na ATP listi, ali je titulom u Torinu ostvario veliki skok. Srbin je od danas na petom mestu, što je skok od tri pozicije.

Sve je to zahvaljujući tituli u Torinu koja je po više tačaka bila istorijska. Novak se izjednačio sa Rodžerom Federerom po broju titula na Završnim masters turnirima i sada obojica imaju šest trofeja.

Instagram

Ćerka Novaka Đokovića oduševila sve

Novaka su tokom turnira sa tribina bodrili članovi porodice, što mu je dalo dodatni motiv da ispiše nove strance istorije tenisa.

Odmah nakon meča ćerkica Tara i sin Stefan potrčali tati u zagrljaj, nisu skidali osmeh sa lica, a nakon svečane ceremonije dodela pehara mezimica Tara je dospela u centar pažnje.

Tara je sela u pehar, a Nol, ga je sa osmehom na licu podigao, na oduševljenje svih prisutnih.

Pročitajte: Ćerka Novaka Đokovića rođendan proslavila kao princeza – Jelena joj je za ovaj dan obukla nestvarnu haljinu i cipelice

Ćerka Novaka Đokovića je nesumnjivo privukla najviše pažnje, međutim, nije prošao nezapaženo ni Novakov susret sa slavnim fudbalerom Zlatanom Ibrahimovićem, koji je meč pratio sa suprugom, a tenisera je sačekao ispred svlačionice.

Srpski teniser je stigao sa peharom, potom je usledio srdačan pozdrav i kratak razgovor.

U jednom trenutku, Zlatan je pohvalio Novakovu fizičku spremu.

– Nisam loš. Ne baš kao ti, ali… – šaljivo je rekao Novak.

 

 

 

 

Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

IZVOR: KURIR

FOTO: TWITTER, INSTAGRAM