SAndra Afrika
Svet

29 Marta, 2022 14:48

Sandra Afrika OPROSTILA Miletu Kitiću posle 15 godina!

Sandra Afrika i Mile Kitić pomirili su se posle skoro 15 godina!

Sandra Afrika je bila prateća plesačica, a kada je želela da se osamostali i krene u solo karijeru, Mile Kitić se naljutio.

– Kod njih je baš bilo čupavo. Zapravo, više neprijatno. Mile je dugo godina bio glavna atrakcija kada se pojavi sa Sandrom, ona je vrh igrala i dizala atmosferu. Naljutio se kad je rekla da neće više da igra, a kad ga je zamolila da je spoji sa Marinom Tucaković, on rekao da hoće, pa promenio broj. – započeo je izvor blizak pevačici i dodao:

PROČITAJTE: Sandra Afrika ne podnosi OVU pevačicu!? BILA je s NJENIM DEČKOM!

mile kitić

PRINTSCREEN/YOUTUBE

Međutim, nedavno su odlučili ipak da pređu preko svih tih stvari. Stajali su jedno pored drugog na aerodromu, bilo je malo neprijatna situacija, pa su se javili “zdravo- zdravo”. Otad se uredno javljaju, ali bukvalno sa po reč, dve i svako ode na svoju stranu. Iako ne izgleda kao neki odnos, to je ozbiljan pomak jer bilo je nekoliko neprijatnih situacija, zadese se istom društvu, a ne razgovaraju.

Sandra Afrika oprostila Miletu Kitiću!

Mile Kitic

Rajko Ristić

Sandra Afrika  koja se odljutila, kratko je prokomentarisla sadašnji odnos sa Miletom Kitićem:

Pa, ako je to pomirenje, onda ok. Javimo se kad se sretnemo negde, zdravo, ćao, i to je to. I, nema potrebe za bilo kakvom dubljom komunikacijom. Zaboravila sam šta je bilo među nama. Svako se pokazao u datom momentu kako misli da treba. Ja sam čovek, praštam – rekla je Sandra Afrika za SVET.

PROČITAJTE I: Snajka Žike Jakšića je PRAVA LEPOTICA! Evo kako se slaže sa SVEKROM u čijoj luksuznoj kući i živi!

Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

FOTO: RAJKO RISTIĆ