Scandal

13 фебруара, 2022 21:00

Sandra Afrika ne podnosi OVU pevačicu!? BILA je s NJENIM DEČKOM!

Kako SCANDAL! saznaje, Sandra Afrika navodno godinama nije mogla da smisli Slavicu Ćukteraš! Naime, pre Sandre, Slavica je bila u vezi sa njenim dugogodišnjim partnerom Mikišom, te ne čudi što joj se od koleginice dizala kosa na glavi…

Foto: Ata Images

Slavica Ćukteraš je pre Sandre Afrike bila Mikišina ljubav

Dobro je poznato da je Sandra Afrika bila Mikišina velika ljubav, međutim, poznati biznismen je pre atraktivne brinete bio i u ljubavi sa Slavicom Ćukteraš.

– I Slavica i Afrika su rodom iz Šapca, kao i Mikiša koji je ugledni biznismen. Davno je to bilo, ali se zna da su on i Slavica bili u vezi – započinje naš izvor i dodaje:

– Međutim, to nije potrajalo, a Mikiša je posle nekog vremena završio sa Sandrom. Ona je uz njega napravila i karijeru i proslavila se. Mikiša je baš bio lud za Sandrom i nije nimalo štedeo kad je ona u pitanju. Dao je sve što je mogao da njena karijera uspe, uložio je velike pare u njene pesme i spotove, pobrinuo se da ima najbolju reklamu. Ma sve želje joj je ispunjavao – objašnjava nam izvor i dodaje:

PROČITAJTE:

Foto: Ivan Vučićević

Priča se da je i lokal prodao kako bi uložio u Sandru i njene pesme! Međutim, on je umeo ponekad da je zeza, kada bi sreli Slavicu, pa joj je govorio: Opa, evo mi je bivša, koji sam ja frajer, sada sam s tobom, a bio sam i sa Slavicom! Obe ste top, sigurno mi svi zavide! Sandra je ludela od toga, pa mu je govorila: Ajde bre, ne smaraj više sa Slavicom! Ona je super lik i odlično peva, dobra je i riba, ali ne vidim razlog da je pominješ, smara ta tvoja priča mačo mena – prepričava nam izvor koji je za istakao da je to bilo samo Mikišino zezanje, te da on sada poštuje i Sandru i Slavicu kao svoje bivše devojke.

PROČITAJTE: Haos na suđenju! Miroslav Ilić likovao jer niko ne može da ga natera na OVO!? 

Najnovije na portalu Marie Claire

AUTOR: SCANDAL!

FOTO: Ivan Vučićević / Ata Images