Scandal

25 Decembra, 2020 16:31

Sandra Rešić šokirala izjavom o POKOJNOM OCU! Ovo niko nije OČEKIVAO!

Ćerka pokojnog pevača Nina Rešića i aktuelna učesnica „Zadruge”, Sandra Rešić iznenadila je mnoge kada je izjavila da ne žali za pokojnim ocem jer je bio alkoholičar, koji je sam sebe ubio time što se nije treznio.

Ovo niko nije očekivao!

Naime, Sandra je s prezirom gledala pijanu cimerku Minu Vrbaški, a onda je u razgovoru sa Rialdom Karahasanović objasnila zašto joj Mine nikada neće biti žao.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Mina Vrbaski (@minavrbaski)

Kad se Mina probudi, ne interesuje me u kakvom je stanju. Neka izvadi svoje stvari iz moje korpe. Sve smrdi na povraćku. Gadi mi se takva osoba. Ona je ubijena bila od alkohola, kontuzovana. Fuj, bre – besnela je Sandra.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Rialda (@queenrialda)

Ona je sinoć povraćala, sklonićemo mi sa strane od nje. Opet će Mina to da uradi – odgovorila je Rialda.

Ona je sinoć izmešala toliko pića. U vino sipala Vukovo pivo, pa u taj bućkuriš dodala nečije crno vino sa stola. Filip ju je maltretirao sinoć, ona jeste krenula da spava, ja sam pričala da je ostavi na miru. Ali ona nije povraćala od Filipa nego od bućkuriša. Nije mi žao, Rialda. Moj otac je umro od alkohola, nikad mi neće biti žao. Kad nije od boga, nije mi žao. Smrdljivih alkoholičara mi nije žao, pa i da je moj tata u pitanju. On je sebe upropastio, doveo je sebe do osobe koju nisam poznavala. Ja zbog toga ne okušam i ne mirišem alkohol. To je za mene dno dna – objasnila je Rešićeva.

Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ