Star

18 Novembra, 2020 23:00

Mensur besan: „Mina mi smešta HAPŠENJE! Nisam je TUKAO, niti sam je razvlačio po autoputu”

Mina Vrbaški napravila je pravi lom kada je raskinula vezu sa Filipom Carom, a onda ga uporedila sa bivšim dečkom Mensurom Ajdarpašićem kojeg optužuje da ju je fizički zlostavljao i tvrdi da će ga poslati u zatvor!

Mensur tvrdi da je nije ni pipnuo!

S druge strane, Mensur to sve negira i mnogo se nervira što ga Mina pominje i blati!

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Mina Vrbaski (@minavrbaski)

Mina se služi lažima. Bednica jedna. Prvi put čujem da se protiv mene vodi sudski postupak. Prijava ne postoji u mupu. Nikada je nisam tukao kao što priča. Nikada je nisam izbacio na autoput. Ne može ona od mene da napravi nikakvog agresivca i prestupnika jer ja to nisam. Iscenirala je sve – priča Mensur za STAR i dodaje:

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели MENSUR (@mennsssur)

Ja sam u odnosu sa Minom iskorišćen, čak se zbog njene priče sve okrenulo protiv mene. Pa i sama je priznala da se sve vreme igrala sa mnom i da mi je nameštala diskvalifikaciju. Mislila je da će tako da mi sjebe podršku. E pa zajebala se jer što me više gazi, ja više rastem. Ne znam šta će biti ako ja uletim tamo. Mina me devojka više ne interesuje u životu. A to što sam rekao da će kada ja uđem mnogi da beže po krovovima i da se kriju, neću da otkrivam na koga sam tačno mislio, videćete uskoro – otkrio je Mensur koji se uveliko sprema da oko Nove godine uđe na imanje i zabiberi svima.

AUTOR: JELENA VUJINOVIĆ / STAR

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ/STAR