Svet

November 8, 2020 10:03

By

Maja Marinković UŠLA SA PLANOM! Ili će biti sa Janjušem, ili će ga DISKVALIFIKOVATI? (VIDEO)

Maja Marinković ušla je u Zadrugu i konačno je počeo rijaliti za njenog bivšeg ljubavnika Janjuša. Maja je rekla da želi da ispriča svoju stranu priče što je, logično, izazvalo Janjuševo negodovanje.

Da li je bilo tuče ili ne? Poligraf u najavi

“Samo bih se obratio Eni, čestitao joj rođendan. Ona jeste bivša, ali ćemo se truditi da bude i buduća”, rekao je Janjuš.
“Potukli smo se i nikada se ne može porediti udarac žene i muškarca. Bila sam plava zbog njega. Neka ode na poligraf za pitanje da li me je tukao ili ne. Leči svoje frustracije na ženama. Ima žensko dete kod kuće, neka razmisli kako bi se on osećao da osvanu sutra njene slike u takvom stanju. Slao mi je poruke da mu supruga brani da vidi svoje dete i ucenjuje ga! Imam sve dokaze. Samo sam jednom zvala njegovu ženu. Zavrtao si mi uši, kada sam rekla da ću te prijaviti”, rekla je Maja.

“Svašta je groktala mojoj ženi”

“Nije istina, jeste zvala moju suprugu, groktala je, svašta. Neću da se kunem sada, ali je istina sve što ja sada govorim. Nije to bila neka tuča. Nikada ništa loše ovoj devojci nisam uradio, ja sam muškarac koga ona najviše voli, jedino je u mene zaljubljena”, dodao je Janjuš.
No, kako saznajemo iz izvora bliskih Maji, ona je ušla u Zadrugu sa tajnim planom. Kao što su Dušica Jakovljević i prisutni novinari primetili, Maja još uvek ima emocije prema Janjušu.
“Maja je ušla da vrati Janjuša.  Još uvek gaji jake emocije, ali je i povređena. A znate kako su opasne povređene žene. Učiniće sve da se pomire, ali ako joj to ne pođe za rukom, radiće sve samo da ga izludi, ne bi li Janjuš poludeo i pobegao iz Zadruge. Ili to, ili fizički kontakt zbog kojeg bi ga diskvalifikovali”, tvrdi Majina drugarica.

Šta će se desiti između Maje i Janjuša?

Vidi Rezultate

Loading ... Loading ...

Pogledajte suočavanje Maje i Janjuša

 

AUTOR: SVET

FOTO: PRINTSCREEN