maja prolila gorke suze
Star

October 25, 2020 15:30

By

Maja ULAZI u Zadrugu da UNIŠTI Janjuša! Ima slike na kojima ŠMRCE KOKAIN!

Maja Marinković pobesnela je jer je njen ljubavnik Janjuš ušao u Zadrugu i ispričao da je sve što je ona izjavila velika laž i da će on vremenom dokazati da je nikada nije udario, kao i da ga ona nije izdržavala.

Spremna je na sve!

Maju pak najviše boli to što bivši košarkaš želi da se pomiri sa ženom Enom! Zbog svega toga rešila je da uđe u rijaliti i suoči se sa njim.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели MARIJA MARINKOVIC 💎💎💎 (@majaamarinkovic) дана

Maja će da uništi Janjuša kada uđe, svašta bi on rekao, ali ne sme, zna da Maja zna mnogo. Koliko sam načuo, Maja ima neke fotografije gde se vidi da Janjuš koristi nedozvoljene supstance. Toga se on boji, da to ne procuri, a zna da je ona sada besna i da je spremna na sve. Zato on ne sme mnogo da je pljuje – kaže izvor STARA!

https://www.instagram.com/p/CGFg-OwB6Pj/

On laže, insistiraću da ode na poligraf, a ja ću da mu postavim vrlo konkretna i jasna pitanja. Kockar jedan, ološ, da li mislite da on sme da ode na poligraf, naravno da ne. Videlo se u prošlom rijalitiju koliko je on iskren čovek. Kao menja se, dokazaće on nešto, pa će žena da shvati koliko je on fin i vratiće mu se. Ne zna šta ga čeka kada uđem! Sve ću da dokažem! Sve! Ima da grebe na kapiju! Svašta još ima da se iznese, nisam ja pola rekla od onoga šta sam sve doživela i preživela sa njim! Smrad! Neće me više ponižavati. On se nada da ja neću da uđem, čula sam da je pokušao da postavi uslov da me ne zovu u rijaliti, a ne znam čega se plaši kad je ispravan. Neka ga, nek još malo laprda, a onda ćemo da iznesemo sve javno! I on i ja na poligraf, pa da dokažemo ko laže – kaže Maja i dodaje:

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели MARIJA MARINKOVIC 💎💎💎 (@majaamarinkovic) дана

Ispala sam budala što ga istog momenta nisam prijavila za nasilje! Ja ćutim, štitim ga, sve sam to radila iz ljubavi. Nanela sam mom Takiju milion problema, zar je njemu lako da vidi mene modru u novinama. Janjuš ima sreće što je već bio u karantinu kada je Taki video i čuo da me je tukao. On je seo u kola i krenuo da ga traži. Hvala Bogu što ga nije tada našao – priča besna Maja!

AUTOR: SANJA ARSIĆ/STAR

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ/STAR