Svet

18 Jula, 2020 13:00

Taki PRETIi: „UBIĆU Janjuša ako se PRIBLIŽI Maji!“

Situacija između Maje Marinković i Janjuša sve je napetija i komplikovanija! Kako piše novi STAR, bivši košarkaš traži da iznajmi stan jer žena Ena ne želi ni da ga vidi, ni da ga čuje,

MAJA: „JA VOLIM JANJUŠA, ALI TATA NEĆE NI DA ČUJE!“

Maja pak očekuje da će ozvaničiti vezu, dok je njen otac Taki odlučan u tome da kako zna i ume spreči tu vezu. Kako saznajemo, spreman je čak i da digne ruku na Janjuša!
„Maja se nada da će biti sa Janjušem, ali ne sme ništa da kaže ocu. Od kako su izašli iz Zadruge, bivši sportista i Marinkovićeva nisu se još uvek videli, ali se čuju. Od te veze nema ništa, Taki je bio vrlo izričit, pa je otvoreno rekao Maji da ako se bude sastajala sa Janjušem, on će da se obračuna sa njim. Mnogo je čoveku narušeno zdravlje, on vidi da Janjuš ne voli Maju, ponižava je i kinji! Zato i neće da dozvoli da se oni sastaju. Gde god da Maja krene, on ide sa njom kako se ne bi tajno viđala sa košarkašem. Čak je u besu rekao da će ga ubiti samo ako se približi Maji!”, priča izvor za STAR, mi smo pozvali i Takija da čujemo kakva je situacija.

TAKI: „JANJUŠ MAJU PONIŽAVA!“

„Ma, kakav Janjuš, Maja nije ni svesna koliko je nama bilo loše dok je pravila gluposti unutra. On nju ponižava, ona je mlada, zgodna, šta će njoj Janjuš, ma neću da čujem više za njega. Ja sam njoj jasno stavio do znanja, može da se odmah iseli iz raja koji sam joj pružio ako misli da ima bilo šta sa tim čovekom!”, kaže za STAR besno Taki, dok nam Maja objašnjava da ne zna šta će da radi.
„Ne znam šta da vam kažem, nisam ni sanjala da će biti ovoliko teško. Ja Janjuša stvarno volim, ali Taki neće da čuje, ma ni ne pomišlja da sa njim porazgovara, mnogo je ljut!”, bila je kratka Marinkovićeva!

AUTOR: SANJA ARSIĆ / STAR

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ / STAR