Star

17 Oktobra, 2020 17:00

MENSUR BESAN KAO RIS! „Raksrinkaću Minu kad uđem u Zadrugu”

Mensur Ajdarpašić je besan kao ris na svoju bivšu devojku Minu Vrbaški jer ga svakodnevno blati i ogovara javno u Zadruzi.

Mensur: „Čuo sam da su Mina i Tomović tražili da ja ne uđem, ali su se zajebali”

Iako još uvek nije psihički stabilan da ponovo uđe u rijaliti, smatra da bi za par meseci mogao da napravi šou kada se nađe u četri oka sa Vladimirom Tomovićem i Minom Vrbaški.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Fran Pujas (@nfra666) дана

Iskren da budem, mene Mina ne zanima više, mada čujem da me stalno pominje, ogovara i olajava kako sam ja kompleksaš. Ma ne zanima me, neka radi šta hoće! Ako je njoj svejedno i ako je mogla čim je ušla da se smuva sa Franom, šta mene briga. Kakvu je paralelu napravila između mene i Frana nije mi jasno, ali neću ni da zalazim u to. Ja sam slobodan, nemam devojku i posvećen sam samo sebi, a Mina Vrbaški ide u zaborav do kraja života – započinje priču Mensur i objašnjava da ga najviše nerviraju Minine laži.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Mina Vrbaski (@minavrbaski) дана

Devojka sve laže, ja nisam potrošio njene pare. Nas dvoje smo zajedno živeli u Beogradu, radili smo dosta reklama i zarađivali novac. Koliko sam ja zaradio, toliko je i ona i te pare smo nas dvoje zajedno trošili. Pare koje je ona zaradila u rijalitiju nisam ni video. Do pre dve nedelje se klela u ljubav prema meni, a sada priča kako je namestila da ja ne uđem u Zadrugu. To nije ljudski sa njene strane. Nisam psihički stabilan da uđem sada u rijaliti, ali ne znači da neću ući malo kasnije. Ako uđem, neću pričati sa Minom, a što se tiče Frana, pa nemam ja ništa sa njim. On je bezopasan i mnogo je psihički popustio, a emotivno je poremećen. A šta ću sa Tomovićem, pa ne znam i za njega se priča da je zahtevao da će biti deo rijalitija, ali pod uslovom da ja ne uđem. E, a ja ako uletim u četvorku sa Minom, Franom i Tomovićem to bi bila dobra priča, čak mislim da bi letelo perje na sve strane – kaže Mensur koji smatra da je Car njegova bleda kopija.

 

AUTOR: JELENA VUJINOVIĆ/STAR

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ