Star

September 17, 2020 22:00

By

KRAJ VEZE! Posle raskida Mina pobegla u Inđiju!

Iako im je veza mesecima bila pod velikim znakom pitanja, Mina Vrbaški i Mensur definitivno su stavili tačku na ljubav koju su započeli u rijalitiju, piše STAR. Zbog svađe koja je izbila između njih dvoje, Mina se spakovala i nakon 10 dana na moru, vratila se kod majke u Inđiju, a Mensur je ostao da uživa sa društvom.

Mensur: “Nedostajemo jedno drugom, ali ne možemo zajedno!”

„Ništa što je vezano za Mensura ne želim da komentarišem. Na moju prošlost sa njim stavljam tačku. Sada samo gledam u budućnost. Sva ta pitanja vezana za Mensura i mene me uznemiravaju”, kratko je rekla Mina za STAR, dok je Mensur otkrio da više ne prati Minu na društvenim mrežama.

„Došlo je do nesporazume i ljutnje. Ne znam kako će dalje teći naš odnos. Turbolentno je jako. Nedostajemo jedno drugom, ali ne znamo kako da rešimo neke stvari. Ne znam šta ona čini i piše po društvenim mrežama jer je ne pratim”, rekao je Mensur. Sa druge strane, do nas je stigla priča šta je glavni razlog njihovog raskida.

„Mina je došla u Crnu Goru za Mensurov rođendan da ga iznenadi, odmah su sa njegovim društvom prešli na Adu Bojanu gde su bili oko nekih nedelju dana. Onda su krenule svađe, Mensuru je naravno smetalo što se Mina mnogo razgoliti i ide polugola po ulici, tada joj muškarci dobacuju što njemu mnogo smeta. Kao i uvek njihove prepirke prerastu u žučnu raspravu, pa u svađu i histeriju. Sve se dešavalo na obali u Budvi, kada je reagovala i policija koja ih je opomenula da se stišaju. Tada je Mina otišla u hotel spakovala se i odma rezervisala kartu za sutradan. Rekla mu je da, ako želi da nastave vezu, da mora da se promeni i prestane da joj pridikuje, ali i da se spakuje i krene sa njom u Beograd, što on nije hteo, kaže za STAR izvor blizak ovom paru i dodaje:

„Mensur deset meseci nije video majku i svoje društvo i jednostavno ne želi da živi u Beogradu. Još uvek razmišlja da li će da prihvati ponudu i uđe u rijaliti ili će da počne da traži posao. Svakako Beograd nije mesto na kome želi da živi. Mina je sve zajedničke slike sa mora pobrisala jer želi da zauvek raščisti sa njim, ali je pitanja da li će izdržati.”

AUTOR: JELENA VUJINOVIĆ/STAR

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ/STAR