Star

24 Avgusta, 2020 22:00

Mina dobija ozbiljne PRETNJE! „Ako ne ostaviš Mensura, svi će videti šta sve radiš kad si GOLA!“

Mina Vrbaški uspela je da ubedi Mensura da joj da još jednu šansu, međutim, umesto da uživa u ljubavi, devojka prolazi kroz ozbiljnu agoniju!

BIVŠI JOJ SE SVETI?!

Kako saznajemo, njoj sa lažnih profila prete da mora da se otkači od Mensura inače će u javnost izaći njene gole slike!

Ne znam ko Mini preti i ucenjuje je, ne znam ni kome smeta njena veza s Mensurom, ali pretnje postoje! I njoj i Mensuru ne daju mira od kada su se pomirili – objašnjava izvor STARA i dodaje:

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

🥰 @mennsssur

Објава коју дели Mina Vrbaški (@_mina.official__) дана

 –Trebalo je da bude pametnija i da ne objavljuje odmah da su se pomirili, ali kako je mogla da zna da će do ovoga doći… Pišu joj sa nepoznatih profila da mora da ostavi Mensura, čak joj daju i rok do kada mora da raskrsti sa njim za sva vremena inače će da puste u medije njene slike gde ona, navodno, gola svašta pokazuje. Navodno je nekom liku iz Inđije slala fotografije eksplicitnog sadržaja i sad joj se on kao sveti, ali mislim da je samo povređen jer ga je Mina otkačila. Čak je i Mensuru jasno da neko samo zloupotrebljava Mininu prošlost i ne da im mira, ali svakako da mu nije prijatno. Baš se bori sam sa sobom da sve to izdrži – priča izvor za STAR i dodaje:

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

🥰 @mennsssur

Објава коју дели Mina Vrbaški (@_mina.official__) дана

 –Mina se sada baš smirila, zaljubljena je u Mensura i neće ga izdati. Ma ona bi se i majke odrekla, samo da bude sa Mensurom. On će uskoro ići u Crnu Goru, ali još ne znaju da li će s njim i Mina… Njegova porodica ne podržava njihovu vezu. Mensur se baš muči, bori sa njenom prošlošću, ali je i voli! Sad su uzeli neki apartman u Knez Mihailovoj na kompenzaciju i biće tu dok Mensur ne otputuje u Crnu Goru, a da li će mu se i Mina pridružiti… To se nikad ne zna – završava izvor.

AUTOR: SANJA ARSIĆ/STAR

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ/STAR