Svet

10 Avgusta, 2020 16:00

Mina na LEKOVIMA zbog Mensura! „Ne želim da ŽIVIM BEZ NJEGA!“

Mensur je odlučio da ostavi Minu Vrbaški, pa je spakovao kofer i napustio stan u kom su živeli posle rijalitija piše STAR!

MENSUR SE PRESELIO KOD KARIĆA! MINA GA NE ZANIMA!

Mina je nakon njega takođe napustila stan i otišla u Novi Sad kod Aleksandre Subotić. Međutim, iako je mislila da će joj lakše biti u društvu, kako saznajemo, Mini je sve gore, pa čak je poslala Mensuru poruku da bez njega ne želi da živi.

„Mina je u jako lošem stanju. Aleksandra je pozvala kod sebe misleći da će joj skrenuti misli i malo je oraspoložiti, ali ništa od toga. Ona po ceo dan spava, pije lekove za smirenje, a i kada ustane, samo plače. Neće ni da jede, baš su svi zabrinuti za nju. Ugasila je telefon i ne želi da se javlja. Mensuru je pustila poruku da bez njega neće da živi, ali on ne želi više da pada na te fore i ucene!”, priča izvor za STAR.

Mi smo pozvali Minu čim smo saznali da je raskinula sa Mensurom i ona nam je tada rekla da ne može nikako da se smiri.

„Mnogo mi je teško, navikla sam da sa njim budem po ceo dan. Molim se da on ohladi glavu i spusti loptu, jako želim da se pomirimo. Mnogo ga volim i on je mnogo dobar, ja ne mogu da zamislim da nisam sa njim!”, rekla je za STAR Mina.

Inače, Mensur se trenutno nalazi u kući Stefana Karića i tu će ostati do polovine avgusta kada planira da ode u Crnu Goru kod svojih!

NOVI STAR! OTKRIVAMO: Maja TRUDNA sa Janjušem, ovo je PLAN za bebu! Darko se SELI u Bosnu zbog DUGOVA! Miljana mora na OPERACIJU! Gagi u BOLNICI zbog Anabele!

AUTOR: STAR

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ/STAR