Star

23 Septembra, 2020 18:00

POTPUNA POMETNJA! Zola nestao sa 15.000 evra, Čolak tvrdi da nema ništa s tim!

Miljana Kulić kaže sve i svašta kad se razbesni, pa je u neletu besa otkrila da je Zoli dala 15.000 evra koje je on munjevitom brzinom potrošio u Beogradu na kocku, ali i drugove Janjuša i Baneta Čolaka.

Čolak: „Miljana laže, nisam uzeo pare od nje i Zole”

Pošto je i njegovo ime pomenuto, Bane se našao prozvanim, te je odlučio da objasni o čemu se tu zapravo radi.

Sa Miljanom i Zolom sam se video samo jednom i to na njihovo insistiranje. Zvali su me par puta i hteo sam da odem i popijem piće sa njima da ih ispoštujem. Nikada osim taj jedan put se nisam video sa njima, a ni sa Zolom nasamo. Ja znam ko je Miljana i šta je, ja takvim ljudima stvarno ne mogu ništa da zamerim, ali da laže, laže baš. Nikakve pare niti sam tražio od njih, niti sam uzeo nikada u životu – kaže Bane kome je mnogo neprijatno jer se po gradu uveliko priča da mu sve izlaske po klubovima, ali i ručkove po elitnim restoranima plaća Zola. Sve ga to mnogo nervira jer nije istina i ne želi da bude umešan u Zoline mutljavine, pa da sutra mora Miljani da vraća novac koji nikada nije ni video.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели MILJANA KULIĆ OFFICIAL ️ (@miljana_kulic_) дана

Sa druge strane, Zolin menadžer i drug Boban Majstorović nije želeo da priča gde su nestale pare koje je Miksi dala svom dečku.

Zola se nije vratio u Bosnu još uvek, tako da ja ne znam šta se dešavalo i šta se dešava u Beogradu. Šerlok Holms ne može razmrsiti njihove konce, a kamoli ja – rekao je kratko Boban koji takođe ne želi da se meša jer je već nekoliko puta imao sukobe sa Miljanom.

AUTOR: JELENA VUJINOVIĆ / STAR

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ/STAR