Star

10 Oktobra, 2020 10:39

Janjuš i Maja ULAZE U ZADRUGU? „Tukao me, snimao naš se*s i slao drugarima!“ ŠOK FOTKE!

Maja Marinković kaže da ju je ljubavnik Marko Janjušević Janjuš tokom njihove burne afere tukao, čupao za uši i psihički maltretirao. Košarkaš je snimao starletu tokom seksualnih odnosa, te snimke je slao svojim drugovima, a usput joj je pretio da će ih dati novinarima.

Maja ćutala o paklu!

Maja je zbog svega ovoga pre nedelju dana raskinula sa Janjušem, a o paklu kroz koji je prošla ćutala je sve dok on nije počeo javno da hvali bivšu ženu Enu i naziva je najboljom osobom na svetu. Tada je objavila prepisku i snimke koji dokazuju da su u vezi.

„Cela sam bila u modricama“

„On se pravi fin, kao da sam ja njega naterala da bude sa mnom. Janjuš je jedan običan nasilnik! Tukao me je i maltretirao iz ljubomore. U celoj toj histeriji i ja sam njemu nekoliko puta lupila šamar. Naravno da ću da se branim, kada je on mene izudara od batina. Cela sam bila u modricama! Krila sam se od tate i nisam smela da izađem iz stana među ljude da ne vide na šta ličim. Za sve što tvrdim, imam dokaze“, rekla je Maja za Informer.
Rijaliti zvezda kaže da je košarkaš išao toliko daleko da ju je ponižavao kao da ju je pokupio na ulici.
„Čupao mi je uši iz ljubomore. Barem 25 puta me je uhvatio za uvo i vukao kada se svađamo. Razmišljala sam da ga prijavim policiji i sigurno bi išao na robiju, ali mi je bilo žao da njegova ćerkica Kruna godinama ne viđa oca.“

„Klošar me tajno snimao tokom seksa“

Starleta kaže da je na ovo mučenje odlučila da stavi tačku tek kada je shvatila da ju je Janjuš tajno snimao tokom seksa i da je te snimke slao svojim drugovima.
„Klošar me je bez blama snimao tokom se*sa, da ja to ne znam. Kasnije me je tim snimcima ucenjivao. Kada sam shvatila šta je uradio i da te snimke šalje drugovima, a javno priča da on i ja nismo u vezi, odlučila sam da ga ostavim, ali da mu pre toga vratim istom merom. Bili smo u mom stanu, imali smo odnose i posle akcije sam ja upalila kameru i snimala ga u gaćama. Htela sam tim snimkom da dokažem da smo dugo u vezi, ali i da mu pokažem da ne može porno-klipovima da me ucenjuje. Pogubio se, odmah je počeo da briše moje snimke“, rekla je Maja, a već se šuška da košarkaš ulazi u novu sezonu Zadruge. Za njim će najverovatnije ući u Maja, tako da će gledaoci imati prilike da saznaju šta je istina u ovoj više nego skandaloznoj vezi.

AUTOR: STAR

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ/STAR i INSTAGRAM