Scandal

8 Oktobra, 2020 23:55

MASKE KONAČNO PALE! Maja podelila snimke na kojima se GOLA svađa sa Janjušem! (VIDEO)

Nakon što je Marko Janjušević Janjuš saopštio da se razveo od svoje dugogodišnje supruge Ene koju je javno prevario u „Zadruzi 3”, oglasila se i Maja Marinković koja je raskrinkala bivšeg košarkaša!

Iznela sav prljav veš!

Naime, Marinkovićeva više nije mogla da podnese da javnost samo nju krivi za Janjušev razvod pa je na svom Instagram profilu podelila njihove zajedničke fotografije i snimke koji su nastali po izlasku iz rijalitija, kada su oboje tvrdili da više nisu u emotivnoj vezi.

Dragi moji, s obzirom na to da se podigla velika prašina i da mi dosta vas piše, da me negativno pojedine persone komentarišu i navodno se plaše za svoju bezbednost, gde se ja do sada nisam oglašavala. Sada sam prinuđena da vam za sve dam dokaze i pokažem pravu istinu! Povraća mi se od toga da preko mojih leđa glume žrtve, a to su jedni obični foliranti – napisala je Maja, a potom je objavila i preteće poruke koje je Ena slala Janjušu:

Ali to nije sve.. Marinkovićeva je podelila i snimak njihove svađe na kome je ona prekrivena samo peškirom, a Janjuš je vidno uznemiren.

Ako ste mislili da je ovo sve i da više ništa ne može da vas iznenadi, pogrešili ste. Maja je zadala Janjušu i poslednji udarac kada je otkrila da je bivši zadrugar tražio novac od nje.

A kako će Janjuš da reaguje na sve ovo ostaje nam da vidimo..

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ/SCANDAL!