Sanja MArinković
Scandal

January 25, 2022 10:00

By

SANJA MARINKOVIĆ META JEZIVIH NAPADA!

Kako SCANDAL! ekskluzivno saznaje, voditeljka Sanja Marinković ponovo je izložena napadima na društvenim mrežama! Naime, Sanju su ovog puta potkačili jer mnogi smatraju da je počela da preteruje sa oštrim pitanjima za svoje goste, a onda, kada joj to neko počita, ona se, kako navode, vadi na publiku!

IVAN VUČIĆEVIĆ

Pročitajte: Sanja Marinković šokirala priznanjem! Evo kakve mušarce voli u krevetu!

Novi napad na Sanju Marinković!

Istina je da Sanja ne štedi nikoga i da u poslednje vreme baš rešeta pitanjima svoje goste – započinje naš izvor i dodaje:

Sa nekoliko javnih ličnosti je poslednjih meseci imala konflikte zbog toga, a kada je pojedini pitaju što je tako oštra, ona se vadi: “Jao, pa to publika želi da zna, pa meni sve to stiže na Instagram, Tviter, ja moram da postavim pitanja koja gledaoci žele da znaju, moram da održim gledanost” – prepričava izvor za Scandal! i dodaje:

PROMO

Te prozivke su se, međutim, pojavile i na Instagramu, pa sad ne znam kako će se Sanja vaditi kada i sama publika primećuje da ponekad preteruje sa oštrim pitanjima – rekao je izvor poznat redakciji Scandala.

Podsećamo, popularna voditeljka ružičaste televizije se nedavno našla na meti kritičara  kada je na društvenoj mreži Instagram iz jednog akva parka kada je  objavila snimak na kome se vide dve krupnije žene kako jedna izlazi iz vode, dok druga sedi na ležaljci, a Marinkovićeva je u opisu snimka stavila akcenat na kilažu javnosti nepoznatih žena.

Pročitajte: Stoja isprozivala estradu! Razotkrila surovu istinu muzičke karijere!

AUTOR: Marjan Kamenović/SCANDAL!

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ/PRINTSCREEN/YOUTUBE/MAGAZIN IN