sanja marinković šokirala
Star

12 Oktobra, 2021 08:00

Sanja Marinković šokirala priznanjem! Evo kakve muškarce VOLI u KREVETU!

Sanja Marinković šokirala je sve kada je otkrila kakve muškarce voli u krevetu.

Sanja Marinković šokirala priznanjem!

Smtram da muškarac treba da bude jači od nas u krevetu, on treba da vodi za stolom, u društvu. Nije važno da je uspešan, da ima više, već da ima ambiciju. Oni ne mogu sve da rade na isti način kao mi žene, a mi to umemo da očekujemo od njih. Zato svaka žena treba da bira muškarca koji će da joj bude partner u svemu i da ga pusti da bude ono što jeste – rekla je Sanja i otkrila šta najviše ume da je iznervira:

Ono što mi smeta na društvenim mrežama je što provociramo druge lažnom srećom, to nikako ne mogu da shvatim, i lažnim izgledom i lažnim uspehom i emotivnim statusom… Zbog toga psihoterapeuti imaju pune ruke posla – ispričala je voditeljka koja se potom dotakla popularnog filma Toma koji danima privlači veliku pažnju javnosti:

Više je muškaraca plakalo gledajući film „Toma“ nego žena, iako su vaspitani da stalno trpe i da ne smeju da pokažu svoje slabosti… Hvala Bogu što se to promenilo. Muškarci treba da neguju svoju emotivnost kao i žene – zaključila je Marinkovićeva u emisiji „Vikend“.

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ