scandal

25 Februar, 2020 16:00

Saša Popović POTKAČIO Đurišićku – „Ona ne pušta mlade i lepe devojke!“ Pevačica mu žestoko ODBRUSILA!

Snežana Đurišić i Saša Popović nisu maltene nikada imali ni sukobe, ni rasprave u Zvezdama Granda, međutim, i ona je došla na red da je direktor potkači! Sve se inače desilo zbog kandidatkinje čiji je mentor Jelena Karleuša, a koju Sneža nije htela da pusti u dalje takmičenje!

– U pitanju je atraktivna plavuša, zgodna i baš lepa, živi negde u inostranstvu, ali želi da se bavi pevanjem. Jelena joj je mentor, međutim, na poslednjem snimanju došlo je do frke jer Snežana nije htela da joj da svoj glas jer smatra da ona peva van intonacije – objašnjava izvor za SCANDAL! i nastavlja:

Luna ostala bez automobila u centru Beograda! Vozila u suprotnom smeru, a onda….

Đani konačno javno priznao da je VARAO ženu! Pokušao da sakrije AFERE SA PEVAČICAMA, pa uhvaćen u laži!

“Hoću da me dohvati Sekin muž, takav mi muškarac treba!” Indi šokirala izjavom!

– To je mnogo iznerviralo Popovića, pa je naglas svima rekao: Samo da vam kažem nešto, Snežana neće da pušta lepe i zgodne devojke! Čim vidi tako neku atraktivnu kandidatkinju, ona joj ne da glas! Kad je to čula, i Sneža je njemu odbrusila: Mnogo si mi ti pametan, da nije tebe svi bismo propali, bila je Sneška ironična i prilično uvređena – prepričava naš izvor i nastavlja:

– Snežana je potom objasnila da nije htela devojci da da glas jer je videla da već ima tri, tako da je smatrala da nema potrebe, a i istakla je da po njenom mišljenju ne zaslužuje direktan plasman. Saša joj je to, međutim, zamerio jer on insistira da pevačice pored glasa imaju i stas i harizmu, kao i dobar imidž koji je po njegovom mišljenju ključan za sve zvezde, a sve to ima i sporna devojka. Čak je Sale naglasio da će okriviti Snežanu ukoliko ta devojka ne stigne do vrha – zaključio je izvor za SCANDAL!

AUTOR: Scandal

FOTO: Youtube Printscreen