Saša Popović
Scandal

11 Decembra, 2021 16:00

Saša Popović UDARIO na Milija: NEĆEŠ TI MENI NAREĐIVATI!!

Saša Popović i Mili, kako se šuška, u poslednje vreme sve se češće svađaju i upadaju u ozbiljne rasprave oko pojedinih takmičara!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Saša Popović (@sasapopovicofficial)

Kako SCANDAL! saznaje, Mili se malo osilio, pa nameće neka svoja pravila, a svima je dobro poznato da je Saša glavni iako je svoj deo Granda prodao. On se nakon prodaje s novim vlasnicima dogovorio i ostalo je da on bude i dalje na čelu produkcije budući da je stvorio čitavu imperiju i zaslužan je za uspeh koji to takmičenje i produkcijska kuća imaju!

Sasa popovic

Rajko Ristić

Saša Popović poručio Miliju: JA SAM STVORIO OVU IMPERIJU!

-Istina, i Mili je na mestu direktora i ima neke ingerenecije, ali nikako nije iznad Saleta. Tu i jeste problem, jer on sada sve hoće po svome. Bira pesme, određuje šta treba da se radi s kandidatima, čak se dotakao i žirija i razmatra koga treba da dovede u žiri naredne sezone-objašnjava nam izvor i dodaje:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by MILIGRAM (@miligramofficial)

-Saša ga je neko vreme pustio, ali mu je ipak pao mrak na oči! Lupio je šakom o sto i odbrusio mu: Nećeš mi ti naređivati, ja sam ovu imperiju stvorio sam– prepričava nam izvor i nastavlja:

-To je Sale sve ispričao i Suzani, rekao joj da se brine jer misli da će Mili sve da upropasti. Kako je objasnio, osećaj mu kaže da njegova rešenja i ideje nisu baš dobre, a svi znamo da Popović ima najbolje vizije, pa je verovatno i za to u pravu. Suzana ga je ipak umirivala i rekla da se smiri i da pusti Milija, da se ne svađa. Na kraju krajeva, konačni sud doneće novi vlasnicu ukoliko se Mili ne skrasi– zaključio  je naš izvor.

Miligram i Saša Popović

Ivan Vučićević

 

AUTOR: MARJAN KAMENOVIĆ/SCANDAL

FOTO: Rajko Ristić/Instagram