Svet

23 Septembra, 2020 22:00

Saša Popović PRODAO “Grand”! Mili sada vodi GLAVNU REČ!

Posle 22 godine od osnivanja, Saša Popović više nije alfa i omega “Grand produkcije”. On i Lepa Brena su svoj preostali deo prodali “Junajted mediji”, firmi koja je pre pet godina kupila većinski udeo.

Delimično se povlači iz posla!

Naime, Popović će od sada obavljati posao kreativnog direktora, dok će sada glavnu palicu držati Aleksandar Milić Mili. Ovom prodajom, kako se spekuliše, Popović je zaradio 7.350.000 evra, dok je Breni i Bobi pripalo 300.000 više, jer su imali jedan procent više udela u firmi.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Sasa Popovic 🌟 (@sasa_popovic_grand) дана

Saša se maksimalno predao poslu od samog početka. Još pre osnivanja “Granda” 1998. godine on je radio punom parom u “Zamu”, a tek u poslednjih 22 godine da i ne pričam. Mislim da će sada najsrećnija biti njegova žena Suzana koja je u više navrata rekla da jedva čeka da smanji posao kako bi imali više trenutaka za uživanje sa porodicom jer mu je posao oduzimao puno vremena. Ta želja joj se i ostvarila. Oni su celo leto proveli u svojoj kući u Opatiji, gde imaju i svoju jahtu, pa su uživali punim plućima. Tamo često znaju da ugoste i svoje mnogobrojne prijatelje i kolege -kaže izvor i nastavlja:

Što se tiče “Granda” Saša će sada obavljati funkciju kreativnog direktora. Ipak je celu imperiju podigao i održavao više od dve decenije. Najbolje zna šta i kako treba, a Miliju će trebati vreme da se uhoda. Pa, Saša je izmislio “Zvezde Granda”, ceo taj brend, normalno je da će biti deo toga, jer bez njega to ne bi bilo to. Mili kao direktor produkcije je doveo novih 120 kandidata, koji će se u duelima jedan na jedan boriti sa onima koji su već prošli za opstanak u takmičenju. Biće promena dosta, ali kostur takmičenja ostaje onakav kakav je Popović postavio. Kad je u pitanju emisija “Grand specijal”, i ona je pretrpela promene. Pored Voje Nedeljkovića i Sanje Kužet kao voditeljski par priključili su se Vesna Milanović i Siniša Medić.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Lepa Brena (@lepabrenaa) дана

Sa druge strane, Lepa Brena, pošto je prodala svojih preostalih 25 posto ubuduće neće imati više nikakve obaveze prema “Grand produkciji”. Ona, kako saznajemo planira da kupi kuću u Popovićevom komšiluku u Opatiji, pošto joj se jako dopada taj deo Jadrana.

View this post on Instagram

Pratim te…🥰🙏❤️👍☀️

A post shared by Lepa Brena (@lepabrenaa) on

Kako se spekuliše, popularna pevačica u dogovoru sa suprugom želi da proda i vilu na Bežanijskoj kosi jer im je prevelika. Ranije su tamo živli sa trojicom sinova, a sada su Brena i Boba u nekoliko stotina kvadrata ostali samo sa najmlađim naslednikom Viktorom, tako da žele da kupe neku manju nekretninu, ali podjednako komfornu.


Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

AUTOR: IVAN GAJIĆ/SVET

FOTO: RAJKO RISTIC/SVET