Scandal

22 Septembra, 2020 22:00

FRKA U ŽIRIJU! Popovića u Grandu menja Mili!

U nastavku sezone koja je iznenada završena zbog korone član ekipe koji čini stručni žiri Zvezda Granda je i producent Aleksandar Milić Mili! On sedi između Snežane Đurišić i Saše Popovića, a u planu je da, kada Saletu istekne ugovor, on zauzme njegovo mesto!

Suzana mu ne da se povuče!

Međutim, kako se šuška, ostatak žirija nije to dobronamerno dočekao, naprotiv. Uveliko je otvorena kladionice i nagađa se koliko će Mili ostati na ovoj poziciji, a realne opklade su da će to biti dva meseca. Ipak oni smatraju da Saleta niko ne može da zameni!

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели MILIGRAM (@miligramofficial) дана

Mili je bio ubeđen da će ga svi prihvatiti oberučke, ali to se nije desilo. Doduše, Sale ima ugovor za još dve sezone, a onda ima u planu da sve prepusti Miliju – objašnjava naš izvor i dodaje:

Niko pak ne zna da li je Sale ozbiljan jer je svima opšte poznato da on ne voli da bude besposlen i dokon. Uz sve to, ni njegova žena Suzana Jovanović nije za to da se Sale povuče jer ona najbolje poznaje svog muža. Smatra da bi Saleta ubilo slobodno vreme jer je čovek od akcije, on je doktor za šou, a ne za penziju. Dok radi, ostaje vitalniji, mlađi, vedriji… A kada bi se ulenjio, Suza smatra da bi ga to dotuklo i žena je u pravu. Ona takođe brani i činjenicu da je Sale celo takmičenje osmislio i da je to nejgovo autorsko delo, pa joj je žao da ga se sada tako lako odrekne – završava naš izvor, a mi smo sigurni da direktor Sale sprema neko ludo iznenađenje koje sto posto nije penzija!

AUTOR: MARJAN KAMENOVIĆ/SCANDAL!

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ/SCANDAL!