Porodica Saše Vidića
Svet

April 27, 2023 14:04

By

Saša Vidić ispraćen na večni počinak: Prijatelji i saradnici s velikom tugom rekli poslednje zbogom

Sahranjen Saša Vidić, danas je najtužniji dan za porodicu i prijatelje

Stilista i kreator, obožavan od strane mnogih saradnika, Saša Vidić, preminuo je u ponedeljak, 24. aprila a danas je na žalost svih koji su ga voleli, ispraćen na večni počinak.

Pročitajte Umro Saša Vidić, javnost u neverici – Poznati kreator preminuo u KBC Bežanijska kosa

Sahranjen Saša Vidić

Rajko Ristić

Sahranjen Saša Vidić – Nebo danas plače 

Na Novom groblju u Beogradu zavladala je duboka tišina a suze niz lica lile su za nikad prežaljenim prijateljem. Poslednju poštu kreatoru došli su da odaju familija i brojni prijatelji, dok su od ljudi iz javnog života bili Seka Aleksić, Marko Kon, Leontina, Marko Rokvić, Tanja Rađenović i Vanesa Šokčić

Pročitajte Poznat uzrok smrti Saše Vidića – Kreator je bio u teškom stanju, jedva je disao

Sahranjen Saša Vidić

Rajko Ristić

Podsetimo se, srpski kreator i stilista Saša Vidić umro je u 52. godini u godini u KBC Bežanijska kosa. U nedelju na ponedeljak primljen je u veoma teškom opštem stanju, priključen je bio na respirator, imao je i početnu fazu sepse. Inače, Vidić je poslednjih meseci imao problem sa jetrom.

Pročitajte Poznati se opraštaju od Saše Vidića – Karleuša skrhana bolom, a evo kako je Ceca reagovala

Sahranjen Saša Vidić

Rajko Ristić

Saša Vidić je bio jedan od naših najpoznatijih modnih kreatora i stilista, koji je bio poznat kao osoba „britkog jezika“ i jasnih stavova po pitanju oblačenja javnih ličnosti na našoj sceni.

Pročitajte Saša Vidić pred smrt otkrio razloge prekida prijateljstva s Cecom – Udarila ga je tamo gde je bio najosetljiviji 

Sahranjen Saša Vidić

Ata images

Vidić je rođen 1971. godine u selu Mlaka u Hvatskoj, živeo je jedno vreme u Banja Luci, da bi se potom preselio kod ujaka u Beograd, kada je pobegao od rata u Bosni kao izbeglo lice. Interesantan put je imao, još interesantniji život je vodio, u poslednje vreme izuzetno zdrav zbog čega je sve začudilo kada se doznalo da je preminuo Saša Vidić.

Seka Aleksić se potresnim govorom oprostila od Vidića

Sašina dugogodišnja prijateljica, pevačica Seka Aleksić, potresnim govorom oprostila se kreatora.

– Planirali smo velike stvari i radovala sam svemu što ćemo zajedno da uradimo, ali ti si rešio da odeš i, dobro, ne ljutim se kao što se nikad nisam ljutila kada si ti u pitanju, ali mi je žao, mnogo mi je žao što si nas napustio – rekla je Seka.

AUTOR: SVET

FOTO: RAJKO RISTIĆ, ATA IMAGES