saša vidić
Svet

14 Februar, 2022 17:00

Saša Vidić žestoko opleo po pevačici: „Smrdi kao tigar u sezoni parenja!“

Saša Vidić je jedini lik sa javne scene koji baš uvek govori ono što u tom trenutku misli, dopadalo se to nekome ili ne. Doduše, njegovi komentari se uglavnom ni ne dopadaju našim estradnjacima, ali on za to ne mari, pa tako svako malo oplete po nekome. Ovaj put na tapetu našla se Viki Miljković.

PROČITAJTE: SAŠA VIDIĆ PROZIVA: „Lukas nije ni za Dom kulture u Boljevcu, a ne za Evroviziju. Ko šalje mrtve ljude Gocu i Tijanu?!“

Čuveni modni kreator ne krije da je iznenađen priznanjem koje je Viki Miljković dobila kao uspešna privrednica:

viki ušla u veliku lovu

Viki je umrla, vaskrsla, i nije obaveštena. Slušam je kako sve vreme spominje taj neki fakultet koji je završila. Možda je išla na ekskurziju tamo i dobila neku potvrdu. Ona nema veze sa fakultetima. Tigar u sezoni parenja je mirišljav u odnosu na nju. Čujem da je proglašena za najboljeg prodavca stanova. Verujem da je to priznanje dobila kao uslov da više u stanu ne kuva podvarak. Stigla Vikica da ode i do Dubaija, da održi nastup u nekoj kafani kod nekog Žike, na primer, samo da bi kao parirala našoj Karli, ali ne zna da tamo gde je Jelena Karleuša nastupala, pre nje su bile Bijonse i Madona – rekao je Vidić za Svet.

sasa vidic

ATA/IMAGES

Iako mnogi misle da se Viki našla na udaru poznatog kreatora zato što je kuma njegove bivše prijateljice Cece, istina je potpuno drugačija. Ona je oduvek bila izložena njegovim najoštrijim kritikama, čak i kada se sa pevačicom viđao i družio na Ražnatovićkinim zabavama.

PROČITAJTE: SUZANA MANČIĆ PRED BANKROTOM!? Otkrila sve o razvodu, a onda priznala kako je biti samohrana majka!

 


Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

FOTO: RAJKO RISTIĆ, ATA IMAGES