Star

28 Novembra, 2020 12:00

Seka Aleksić se ODVOJILA OD DECE! KRILA je to OD SVIH!

Seka Aleksić i njen suprug Veljko preležali su koronavirus, ali za to niko nije znao! Kako piše STAR u novom broju, oni su bili u kućnoj izolaciji, a da ne bi dizali paniku, rešili su da o tome ne govore javno, ali su svakako obavestili sve one s kojima su bili u kontaktu i rekli im da moraju da se testiraju. Tek kada je sve prošlo, Seka je na Instagramu napisala da je preležala virus i da apeluje na sve da se čuvaju i nose maske.

Nije htela da diže paniku dok ne ozdrave!

„Imali smo covid i u našem slučaju simptomi su bili blagi samo kod mene, a Veljko nije imao nijedan! Zbog odgovornosti, porodice i ljudi koji žive kod nas testirali smo se po savetu naših lekara i tako smo saznali da smo pozitivni! Bogu hvala i našim lekarima koji su se nesebično davali, pa smo se brzo oporavili. Molim sve vas da budete odgovorni, da nosite maske (ja baš i nisam nosila svuda, a trebalo je) da pijete dosta vitamina”, napisala je Seka.
Seka je najviše brinula za decu, ali sve je prošlo bez problema jer je dečake čuvala njena mama i ostala je sa njima sve dok nisu stigli negativni testovi i za Veljka i za Seku”, kaže izvor za STAR.

AUTOR: SANJA ARSIĆ / STAR

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ/SCANDAL!