Svet

17 Novembra, 2020 13:00

Ona se OPORAVLJA, a muž joj u BOLNICI! Milša SLOMLJENA zbog SMRTI dragog kolege!

Sinoć je javnost rastužila vest o smrti našeg proslavljenog glumca Ivana Bekjareva. Nažalost, glumac je preminuo od posledica i komplikacija uzrokovanih koronavirusom.

Poslednji oproštaj uz reči upozorenja

Među njima je i naša glumica Milica Milša, koja se na Instagramu oprostila od kolege.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Milica Milša (@milicamilsaisakovic)

– Ivane dragi, poslednji put smo se videli na Moninoj modnoj reviji u martu, pre korone. Nisam ni pomislila da je to poslednji put da pričamo i smejemo se. Ova slika je nastala neposredno po premijeri predstave „Sumnjivo lice“ Branuslava Nušića koju si ti režirao, a ja igrala Anđu. igrali smo u dosta serija zajedno ali smo samo jednom bili u istoj sceni. Korona je odnela još jednog mog prijatelja, vi koji i dalje mislite da korona ne postoji, glumac Ivan Bekjarev preminuo je od korone – napisala je glumica u svom obraćanju.
Kako piše u novom broju magazina SVET, nastavak serije „Igra sudbine“ trenutno je pod velikim znakom pitanja zbog dela ekipe koji se bori sa koronavirusom. Milica Milša i njen suprug Žarko Jokanović najgore se osećaju i mada je u početku delovalo da će proći bez posledica, sve se iskomplikovalo. I dok se glumica polako oporavlja, scenarista ovog TV projekta završio je na bolničkom lečenju zbog pogoršanja stanja.

AUTOR: SVET

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ/STAR