Marijana Sajfert nestala
Svet

20 Maja, 2022 12:00

Iza maske jake žene krila se duboka ranjivost: Marijana Čvrljak još nije pronađena a evo zbog čega je strašno patila

Sestra Marijane Čvrljak očajna zbog sestrinog nestanka

Sestra Marijane Čvrljak otkrila da je Marijana mnogo patila 

Još uvek se intenzivno traga za nestalom Marijanom Čvrljak a očajna sestra Maja ovim povodom otkrila je i neke druge stvari o Marijani i ispričala kakva je, zapravo, bila.

Jedino što želimo je to da Marijanu pronađu, jer ovo je neizdrživo – rekla je Maja kroz suze.

Pročitajte: Nestala pobednica Velikog brata: Policija traga za Marijanom, muž uputio apel, ove reči bole

Marijana Čvrljak nestala

printscreen

Marijana Seifert je nestala 27. aprila i od tada nakon mnogo pretraga i dalje nema ni traga ni glasa od nje, a sada se oglasila njena sestra.

Naime, Maja je otkrila neke druge stvari o Marijani i ispričala kakva je, zapravo, bila.

Ona se na napolju, pred ljudima, pravila jaka. Nije želela da pokaže koliko je iznutra krhka i nežna, a u stvari ju je jako pogađalo šta ljudi o njoj govore i zbog toga je duboko u sebi patila. Ti loši komentari i zli jezici su i te kako uticali na njen život. Svima je želela da ugodi i nažalost, baš zbog takvog stava, često je sama sebi najviše znala da našteti. Ali, šta god da je radila, njena su joj deca uvek bila na prvom mestu – otkrila je Maja i dodala da policija i dalje radi na slučaju.

Pročitajte: Marijana Kovačević – Čvrljak otkrila istinu o razvodu: Imala sam loš i tužan brak! Ivan želi moj novac!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by RTL Show (@rtl.show)

– Nemamo nikakvih novih informacija. Policija je ispitala svu rodbinu, prijatelje i poznanike, a koliko znam, još uvek pretražuju njen mobilni. Ovo je agonija koju nikada nikome ne bih poželela. Roditelji su potpuno slomljeni i izuzetno teško se nose s tom celom situacijom, s tim iščekivanjem, neizvesnošću – dodaje ona, piše Story.hr.

Jedino što želimo je to da Marijanu pronađu, jer ovo je neizdrživo – rekla je Maja kroz suze.

Podsetimo, Marijana ima dvoje dece. Iz prvog braka ima ćerku, a iz braka s Karlom ima sina starog nešto više od godinu dana. Jedino što je policija za sada pronašla, i to prvog dana potrage kod zagrebačkog Mosta mladosti, u naselju u kojem žive Marijana i njen suprug, jesu njene lične stvari, dokumenta i mobilni. Novih informacija o nestaloj nema, a policija i dalje intenzivno traga.

AUTOR: SVET

IZVOR: Espreso

FOTO: Instagram / Instagram Printscreen