Sestra Seke Aleksić
Svet

19 августа, 2023 16:30

By

Mami muške uzdahe, oblači se provokativno, peva vanserijski: Ova poznata pevačica je Sekina sestra FOTO

Sestra Seke Aleksić je ova regionalno poznata pevačica

Seka Aleksić već više od dve decenije gradi karijeru bez skandala, a o privatnom životu nikad nije bila rada mnogo da detaljiše. Uživa u skladnom braku sa Veljkom Piljikićem sa kojim je dobila dvojicu sinova, Jakova i Jovana, a o njenim roditeljima i drugim članovima porodice gotovo se ništa ne zna.

Pročitajte: Kada krenu moja ludila – Seka Aleksić u porodičnoj vili napravila pometnju, Piljikić se nije nadao ovome FOTO

Sestra Seke Aleksić

U jednoj emotivnoj ispovesti, pevačica je istakla da je imala teško detinjstvo, te da je njen otac maltretirao majku, zbog čega je imala prilike da tokom odrastanja gleda razne teške situacije. Ipak, na samrti je ocu oprostila sve, a za majku je posebno vezana i ona joj je najveća pomoć u odgajanju naslednika.

Pročitajte: Seka Aleksić se na jednostavan i jeftin način rešila celulita – Otkrila je njen tajni recept

Sestra Seke Aleksić

Instagram

Međutim, retko ko zna da folk pevačica ima stariju sestru koja se bavi istim poslom kao ona. Naime, sestra Seke Aleksić takođe je pevačica koja već godinama snima pesme i nastupa po regionu. Njeno ime je Ajsela Malkić i živi u Bosni, a na društvenim mrežama mogu se pronaći brojne zajedničke fotografije na kojima sestre poziraju nasmejane.

Najnovije na portalu Marie Claire

AUTOR: SVET

FOTO: Marko Suvić