Kako se rešiti celulita
Svet

August 15, 2023 17:15

By

Seka Aleksić se na jednostavan i jeftin način rešila celulita: Otkrila je njen tajni recept

Kako se rešiti celulita otkriva Seka Aleksić

Već početkom proleća dame počinju sa pripremama za leto, paze na ishranu, uvode dijete… Međutim, ono sa čim muku muče je celulit, koji nijedna dijeta ne može da ukloni.

Pročitajte Razotkrivene porodične tajne – Seka Aleksić ne priča sa jetrvom, Veljkovi roditelji se umešali 

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели SEKA ALEKSIĆ (@seka_aleksic)

Previše je faktora u igri, pa i poznate glumice, pevačice, manekenke, koje mogu sebi da priušte svakakve preparate, često imaju pomorandžinu koru na butinama. Među poznatim ličnostima koje su javno govorile o svojoj borbi sa celulitom je i pevačica Seka Aleksić. Kako se rešiti celulita otkrila je upravo ona.

Pročitajte Sliku ćete pogledati dvaput – U ovoj haljini je nemoguće sakriti višak kilograma, a pogledajte samo kako stoji Seki Alekić FOTO 

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели SEKA ALEKSIĆ (@seka_aleksic)

– Ishrana je bitna, a stoji i to da ima dosta i do genetike. Masažama može da se sredi. Verujte mi da i ja imam celulit, zimi više nego leti jer leti više idem na masaže i obraćam pažnju. Ne volim da se razgolićujem, pa se to i ne vidi preterano. Svakako da masaže izuzetno pomažu. Takođe, treba izbaciti gazirano piće i pomfrit. Ali svakako da i ja sa tim imam problema.

Pročitajte Deco moja, tata vas voli najviše – Seka Aleksić rasplakala sve objavom o Veljku, ovo je istina o razvodu FOTO

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели SEKA ALEKSIĆ (@seka_aleksic)

– Ne jedem slatkiše jer sam se uozbiljila, a počeću da treniram sledeće godine. Tada planiram da se najedem kao čovek. Veljko je veoma srećan što sam smršala jer je uvek govorio da je šteta da ovako lepa žena bude debela. Zdrava ishrana, to nisu nikakve dijete, jedem pet obroka dnevno. Veljko jede sve što ostane, ali samo zdravo – zaključila je Aleksićeva, a prenosi Gloria.

IZVOR: GLORIA

FOTO: INSTAGRAM