Otac deteta Milice Dabović
Svet

19 Oktobra, 2022 14:00

Sin Milice Dabović saznao ko mu je otac: Mali Stefan izgovorio reči zbog kojih bi i kamen zaplakao

Sin Milice Dabović saznao ko mu je otac

Košarkašica Milica Dabović u decembru 2017. godine na svet je donela sina Stefana, koji nikada nije upoznao svog oca. Kako je Milica u nekoliko navrata tvrdila, čovek sa kojim je dobila dete više puta ju je obmanuo, opljačkao i iskoristio. Sada je, gostujući u emisiji „Realna priča“ na „Kurir“ televiziji, ispričala detalje jednog od razgovora koji je vodila sa sinom.

Pročitajte: Milica Dabović na meti negativnih komentara, najnovije fotografije šokirale javnost

Foto: ATA images

– On kada je pitao gde je tata ja sam rekla da „tata ne postoji„, odnosno da njegov tata nije dobar čovek, da je on lažov, manipulator i lopov. Mi o tome pre nismo pričali, ali je on sam rekao „kada porastem, ja ću njega da premlatim, zato što je on loš čovek“. Ja sam mu rekla: „da, ljubavi mamina, on je loš čovek“. Ostala sam bez teksta nakon toga i pozvala sam majku i moju drugaricu Bebu i rekla sam im šta mi je rekao Stefan, nakon čega sam krenula da plačem – ispričala je poznata sportistkinja u pomenutoj emisiji.Milica smatra da Stefan neće poželeti da upozna oca.

Pročitajte: Milica Dabović nije jedina – Otac njenog sina prevario je i druge poznate dame

Foto: ATA images

– Često me pitaju: „da li si mu rekla ko je njegov otac?“. Ja sam mu već rekla ko je njegov otac. Ako bude poželeo da vidi svog oca, a ne verujem da hoće, poželeće da ga izmlati – rekla je ona i dodala:

– Šta će on da gaji prema njemu kada odraste mene to ne interesuje ni najmanje. Njegov otac ne zaslužuje ništa dobro, i ne samo što je zeznuo mene i moje dete. Ja sam rekla da nikada neću oprostiti sebi što sam dozvolila da takav čovek bude otac mog deteta. Zatim sam rekla „zašto bih se ja tako osećala i zašto bih se ja kidala iz dana u dan jer mi je dete napravio otac koji to ne zaslužuje„. Pritom ima još jedno dete, potom je opljačkao 10 žena još posle mene. Slagao je toliko ljudi da mi prilaze momci koje je zavrnuo za velike pare – bila je iskrena Milica.

Pročitajte: Milica Dabović prodala sestru, nije ni trepnula – Konačno sam shvatila…

Foto: ATA images

Podsetimo, Milica Dabović je pre nekoliko meseci ponovo pronašla sreću u ljubavi, a njeno srce osvojio je biznismen Vanja Ćorić, koji živi u Cirihu.

– Vanja me je osvojio dobrotom. Dugo smo se družili pre nego što smo započeli vezu, a onda smo se dogovorili da iz Ciriha, gde on živi, do Herceg Novog, a potom do Beograda, dođemo motorom. Moja velika želja je da motorom proputujem svet – rekla je u julu ove godine za portal „Lepa&Srećna“ Milica, koja je tada dodala i da je Stefan odlično prihvatio Vanju.

– Voli Stefana više nego mene, a to je sada pokazao kada smo bili na moru – rekla je ona.


Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

AUTOR: SVET

IZVOR: Lepa & Srećna

FOTO: ATA images