Sin pevačice Stoje svet portal svet
Svet

March 13, 2024 17:07

By

Rodila ga je sa 17 godina i dugo krila od javnosti: Stoja pokazala sina čija životna priča izaziva suze

Sin pevačice Stoje od majke ne želi nikakvu pomoć

Stojanka Novaković Stoja svoj privatni život drži podalje od očiju javnosti, pa tako ni svoju porodicu ne voli javno da eksponira. Poznato je da iz prvog braka ima sina, koji se mlad oženio te da ima unuke.

Iako je s majkom oduvek bio u odličnim odnosima sin pevačice Stoje nikada nije želeo da se eksponira u medijima.

Sin pevačice Stoje svet portal svet

Ivan Vučićević

Pevačica ga je, kako je sama ispričala, dobila kada je imala samo 17 godina, a odgajala ga je sama, jer se njen muž utopio na početku njihovog braka. Stojin sin Milan je zajedno sa majkom prolazio kroz veoma težak period, jer pevačica u početku nije imala podršku ni svojih, ni roditelja svog pokojnog muža.

Sin pevačice Stoje jedno vreme bio odvojen od majke

Kako piše Kurir, Stojin sin Milan je jedno vreme živeo u Australiji, odvojen od majke, jer je ona gradila karijeru u Srbiji. Ona je za to vreme bio kod pevačicine prijateljice.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели mickoni (@mickonimic)


– Milan je godinama živeo u Australiji kod Stojine prijateljice, dok je ona ovde gradila karijeru. Kad je stekla ime i popularnost, dovela je Milana u Srbiju da živi s njom. Pošto je završio srednju medicinsku školu, ubrzo se oženio i dobio dvoje dece, pa je morao da se zaposli. Stoja mu je tada nudila pomoć, htela je da mu pokrene neki privatni biznis, da ima od čega da izdržava porodicu, ali on to nije želeo. Zaposlio se kao medicinski tehničar u bolnici “Laza Lazarević” i tamo još uvek radi.

Pročitajte Šamar nacije – Prikaz čednosti pao u vodu, narod besan zbog lažne slike Slobode Mićalović

– Milan čak ni sada ne želi da mu Stoja finansijski pomaže, prihvatio je samo stan koji mu je kupila pre nekoliko godina. Želja mu je da i dalje radi u bolnici ili da ode negde u inostranstvo gde bi za više novca mogao da radi u svojoj struci – rekao  sagovornik pomenutog lista.

Sin pevačice Stoje svet portal svet

IVAN VUČIĆEVIĆ

Stoja nije htela da priča o sinu za novine, ali je pre nekoliko godina u jednom intervjuu rekla da je vrlo ponosna na njega.

– Milan je jako vredan i borben. Završio je medicinsku školu i zaposlio se bolnici. Ponosna sam na to u kakvog je čoveka izrastao, iako ja nisam uvek bila pored njega, sticajem okolnosti – rekla je pevačica u emisiji “Iz profila”.

AUTOR: SVET

IZVOR: KURIR

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ, ATA IMAGES