Svet

5 Avgusta, 2021 12:35

ZABRANJENA LJUBAV! Stojin prvi MUŽ izvršio samoubistvo!

Pevačica Stojanka Novaković Stoja se udala sa samo 16 godina, ali se taj brak tragično završio jer je Stojin prvi muž navodno izvršio samoubistvo. Kako mediji prenose njegovi roditelji su bili protiv braka sa Stojom, jer je ona tada bila kafanska pevačica, te je on sebi okončao život skokom u reku.

Stojin prvi muž izvršio samoubistvo

Stoja je ranije govorila da joj je prvi suprug posle samo tri godine braka poginuo u saobraćajnoj nesreći, međutim, novinari Kurira su posetili njeno rodno mesto Perlez, gde su došli do šokantnog otkrića – da se Stojin prvi muž ubio, piše Kurir.rs. Stanovnici ovog vojvođanskog sela pričaju kako Stojin svekar i svekrva, nisu podržavali njihov brak, a nju nikako nisu želeli za snajku. Navodno, zbog pritisaka svojih roditelje, prvi muž Stoje izvršio je samoubistvo.

Stoja je divna žena. Mnogo se napatila zbog prvog muža. Mnogo su se voleli. Iz nje se i rodio njihov sin. Ubrzo posle venčanje počeli su problemi jer roditelji njenog muža nikako nisu odobravali taj brak. – priča jedan Stojin komšija, piše Kurir.rs.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by S T O J A (@stoja_institucija)

Svekar i svekrva nisu mogli da se pomire s tim da je njihov sin dozvolio ženi da bude kafanska pevačica. Stalno su mu prebacivali i insistirali da je ostavi – nastavlja ovaj meštanin Perleza.

Kako priče ide dalje, pevačici muž nije želo da živi bez nje, pa je skočio u reku i udavio se.

Svi su ubrzo krenuli u potragu za njim i posle nekoliko sati našli su ga mrtvog u reci. Dan nakon sahrane po Perlezu je počela da kruži priča da se ubio jer su njegovi roditelji o Stoji govorili sve najgore. Za nju je to bio prevelik udarac jer je ostala sama s malim detetom. Proživela je pravi pakao – završava sagovornik Kurira.

Muž izvršio samoubistvo zbog ljubavi

I lokalni sveštenik je potvrdio da se Stojin prvi muž udavio.

To je bilo pre mnogo godina. Ljudi pričaju da se ubio zbog nje. Teške su to sudbine. Ne bih ja dirao tu temu  – zaključuje sveštenik.

Stoja o ovoj temi nikada nije govrila za medije, ali pričala kako je to bio izrazito težak period za nju. Njen sin je imao samo tri godina, kada je ostao bez oca, a Stoja je najviše strahovala kako će se sve to odraziti na njega. Ona je ranije izjavila i da je u kontaktu sa rođacima njenog pokojnog muža, kao i da su svekar i svekrva preminuli.

Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

FOTO: GAJA