Sinisa Kulic
Svet

24 Oktobra, 2021 13:00

Siniša Kulić OTKRIO Ivan nije hteo da dođe sinu na ROĐENDAN!

Siniša Kulić jedini u porodici komunicira sa bivšim zetom, doduše retko, jer ovaj i ne zove. Čak ni da pita za sina Željka. Siniša je obajsnio da i on, zbog Marijine bolesti, je preuzeo mnogo obaveza oko čuvanja unuka dok je Miljana u rijalitiju.

Siniša Kulić otkrio da Ivan uopšte ne pita za Željka!

Siniša Kulić otkrio je i da je unuk Željko, počeo da se „raspituje” za tatu u sklada sa njegovim uzrastom, pa kako kaže, moraju da ga lažu.

Željko tatu nije spominjao, međutim, pošto ga Marija vodi u vrtić, a ja idem po njega, nekoliko puta su drugu decu dočekivali očevi, pa deca viču: ‘Tata, tata’. Uz njih je počeo i on da doziva tatu. Miljana mu je objasnila da je njegov tata u Nemačkoj, da tamo radi kako bi zaradio pare za sve što mu treba. Pa mu s vremena na vreme kupi neki poklon i kaže da je to tata poslao. Nema ništa od toga da mu priča o ocu loše. Ivan je zadnji put zvao pred Novu godinu, kao da čuje kako je mali, da li pita za njega i da li može da mu pošalje poklon. Mene zove jer samo ja hoću da pričam sa njim, Marija ne može da ga smisli. Rekao sam mu da dete ne pita za njega jer ga ne zna, a da, ako želi, može da ode u Šimanovce i odnese poklon. Tako je i uradio. Posle toga nije više zvao. – iskren je Siniša za SVET!

ivan marinkovic

Miljana ga je sad čak zvala na rođendan detetu, da makar dođe da vidi sina, međutim, on je pustio poruku da ne može da se pojavi jer je njegovoj devojci loše, pa da je ne ostavlja samu. Ma, Željku ništa ne fali bez njega, svi se trudimo maksimalno za sve što treba. Možda će u nekom momentu kad malo odraste da mu fali očinska figura ako treba da ga brani, zaštiti, ali tu je Marija, njoj ni Tajson nije ravan. Ali, zapamti jedno, kad Željko poraste i postigne nešto u životu, prvi će taj Ivan da se javi, da se diči time što mu je otac, pričaće da su to njegovi geni, a nas sve će da krivi i lagaće da smo mu branili da viđa dete dok je bilo malo. Jasna mi je skroz ta priča – kaže Siniša Kulić za SVET.

AUTOR: IVAN GAJIĆ/SVET

FOTO: RAJKO RISTIĆ/SVET