marija i sinisa kulic foto bv
Svet

7 Marta, 2022 19:00

Siniša Kulić napravio dramu! Pobegao iz KOVID bolnice u Nišu, Marija i Miljane zvale policiju!

Proteklog vikenda dešavala se opšta drama u Nišu, pošto, kako kažu očevici, Siniša Kulić je pobeogao iz Kovid bolnice, pa su ga vraćali nazad, zbog čega su Miljana i Marija napravile opštu dramu.

– Siniša je bio pozitivan na koronu, pa je zbog celokupnog njegovog zdravstvenog stanja smešten u tamošnju bolnicu. Znate da je imao teške operacije, imunitet slab od svega, i tamo je bio na praćenju, uz nadzor lekara, dok svojevoljno nije odlučio da napusti bolnicu! Spakovao stvari i otišao. Zapravo, mislim da su Marija, Miljana i njen dečko došli po njega. Nije bilo šanse da ga zaustave zaposleni. To se sve dešavalo u petak. Samo je ponavljao „begaj bre“, i nije hteo da čuje ni savete ni ništa – priča nam izvor iz Niške bolnice i nastavlja:

Pročitajte: Šok! Miljana porodicu OSTAVILA bez dinara!

Marija Kulic i Sinisa ata

Ata images

– Onda smo po protokolu morali da obavestimo glavnu dežurnu sestru, lekara, a oni, protokolarno policiju da izveste, posto je reč o koroni, virusu, a i da bi se ogradili u slučaju da pacijent nestane, nešto mu se desi, ili napravi bilo koji prekršaj, da više nije u zdravstvenoj ustanovi. Ne znam kako je došlo do toga, ali posle nekih sat, dva vremena vraća se on, dovoze ga. Marija i Miljana haos prave! Svađaju se! Znaju one ljude, svi će zažaliti, platiti, šta li su pričale, više se ni ne sećam, ali to veče je ostao na odeljenju ipak – ispričao nam je izvor.

Miljana Sinisa i Marija Kulic foto bv (22)

Ata images

Pročitajte: Nadicu Ademov uporedili sa poznatom pevačicom, a ona poručila: „Ne želim ni sa kim da me porede, hoću da budem svoja!“

AUTOR: SVET

FOTO: Ata images