Svet

20 Maja, 2022 21:30

Upoznajte sinove Zorice Marković: Jednog od njih je rodila sa samo 15 godina (FOTO)

Sinovi Zorice Marković su njena najveća podrška

Folk pevačica i rijaliti zvezda Zorica Marković pred kamerama je drčna, oštra na jeziku i ne da na sebe, a privatno je žena koja je posvećena porodici, odnosno, sinovima Iliji i Dejanu. Pevačica često ističe da živi za njih, te da često učestvuje u rijaliti programima kako bi njima obezbedila lagodniji život.

IVAN VUČIĆEVIĆ

Sinovi Zorice Marković su deca za ponos

Zorica je starijeg sina Dejana dobila sa samo 15 godina sa harmonikašem iz svog sela. Ubrzo nakon porođaja oni su se rastali, a pevačica je napustila rodno mesto kako bi pravila pevačku karijeru, te sina ostavila da živi sa ocem.

Sina Iliju pevačica je dobila u drugom braku i za njega devojke kažu da je dobar frajer.

Zorica Marković

INSTAGRAM PRINTSCREEN

– Moje sreće dve. Zaista imam mnogo dobre sinove. Baš su onako ljudine. Dejan je oženjen, a Ilija će uskoro. Nadam se. Najviše ih na svetu volim. Sve ovo što radim i što se borim, to je za njih. Oni mi, takođe, pomažu jer ih nisam napravila da budu debili koji ništa ne rade. Rade oni i te kako. Prate me dobro. Mi smo jedna radna i vredna porodica – rekla je Zorica jednom prilikom o sinovima, koje s vremena na vreme pokaže na društvenim mrežama.

Pročitajte: Zorica Marković otkrila – Svojevremeno sam slala slike Đorđu Davidu, kao što on sada šalje

Zorica Marković je od učešća u nekoliko sezona “Farme” i “Zadruge” zaradila za kuću koju pravi za svoje naslednike.

Gradim kuću za svoje sinove i unućiće kojima se nadam. Jedna snaja je došla i to dobra, drugu iščekujem. Gledam da ih obezbedim i da imaju dovoljno, a deo planiram i da izdajem – objasnila je ona svojevremeno za Blic.

IZVOR: PULS

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ, RAJKO RISTIĆ