Svet

20 Avgusta, 2020 15:20

Slađa izbacila Đanija iz SOBE! Spavao u HOLU HOTELA!

Radiša Trajković Đani uspeo je da upropasti odmor svojoj ženi Slađi! Njih dvoje su otputovali u Hrvatsku na more da se malo odmore i opuste nakon svega što su prošli tokom vanrednog stanja, međutim, Đani je vrlo brzo uspeo da razbesni Slađu u tolikoj meri da ga je izbacila iz hotelske sobe i ostavila ga da spava u holu!

POŠTENO GA JE NAMUČILA!

„Đani se baš opustio na odmoru, pije i preko dana, a uveče se baš opusti! Zasedne sa društvom i cirka do zore. Slađa mu je tolerisala to boemsko ponašanje prve dve noći, bila je u fazonu da mu treba malo opuštanja, ali se i nadala da on ima mere i da će znati sam da stane”, otkriva izvor za STAR i nastavlja:

„Ali šipak! Đani je i treće veče zaseo sa društvom do sitnih sati, pa se Slađa zaključala i čvrsto rešila da muža ne pusti u apartman. Tek oko četiri, pred zoru, onako pijan i umoran, Đani je pokušao da uđe u sobu, ali uzalud! Zvao je Slađu telefonom, lupao joj na vrata, urlao i vikao, a ona mu je samo poslala poruku da je ostavi na miru da spava, te da ga neće pustiti u sobu jer joj se čini kao da je sama na odmoru, pa zato i hoće da se širi po apartmanu. Naravno, Đaniju je tada bilo jasno koliko je sati, pa se povukao u hol hotela i nekako dremnuo na fotelji, a sobe i udobnog kreveta dokopao se tek oko sedam kad je Slađa krenula na doručak i na bazen. Međutim, kako bi ga pošteno namučila, saopštila je mužu da na spavanje zaboravi, te da ima fore da se istušira i spremi jer idu na drugu destinaciju gde će se kupati i sunčati. I šta će, nije imao kud, spremio se i onako mamuran krenuo za Slađom, a čak i kada bi na plaži zadremao, nije mu dala mira. Zna ona kako treba sa njim. Ostatak odmora se viđao sa društvom, ali je već u jedan bio u apartmanu. Zna da ako pogreši, Slađa može da bude još bezobraznija. Ma, više se žena ne svađa sa njim, kao sa malim detetom, kazni ga adekvatno, pa je on miran kao bubica!”, ispričao je izvor blizak Đaniju!

NOVI STAR! Drama: Čekićka prijavila Lunu policiji, Marko ovo uradio! Uhvaćeni: Maja i Bora se kriju od Janjuša! Isidorin sin se zakleo na grobu! Tanjin muž uzeo decu zbog para!

AUTOR: SANJA ARSIĆ/STAR

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ/STAR