Veza Suzane Mančić i Branisalava Lečićasvet portal svet
Svet

November 21, 2023 15:50

By

Suzana Mančić se odrekla krsne slave, pa priznala zašto je to uradila: Njene reči razumeće sve žene (foto)

Slava Suzane Mančić nekada nije Aranđelovdan

Porodica Suzane Mančić danas proslavlja Aranđelovdan, krsnu slavu njenog oca. Međutim, slava Suzane Mančić nekada je bila Đurđic, a voditeljka je objasnila zašto je godinama slavila drugu slavu.

Slava Suzane Mančić svet portal svet tabloid svet

 – Sveti Arhangel Mihailo, to je moja slava. Sveti Đurđić, to je bila slava moje majke i mog muža, slavila sam je nekih osam godina. I onda sam rekla: “Vidiš kako žene gube identitet kada se razvedu, izgubiš prezime i slavu”. Onda sam rešila da uzmem tatinu slavu – otkrila je ranije voditeljka.

Pročitajte Suzana Mančić iskreno o životu, usponima i padovima – Šta god da se desi, sutra je novi dan

Međutim, u Suzaninom domu veoma se poštuje i Sveti Jovan.

– Sveti Jovan je slava crkve u kojoj sam bila jedan od donatora, to je crkva na Centralnom groblju gde počivaju moj otac i majka. U znak zahvalnosti dobila sam plaketu i ikonu – otkrila je Suzana.

Slava Suzane Mančić svet portal svet tabloid svet

Instagram

Ipak, voditeljka je najviše vezana za Svetog Arhangel Mihaila, slavu svog oca, koju danas obeležava u svom domu, u društvu porodice i prijatelja.

– Svima koji slave Sv. Aranđela, mojoj porodici, familiji i prijateljima želim da u radosti i dobrom zdravlju preseku kolač, posluže žito i dom ispune verom i ljubavlju. Neka nam je srećna slava – napisala je Suzana na svom Instagram profilu.

 

AUTOR: SVET

FOTO: ATA IMAGES, INSTAGRAM