Pozitivna energija Suzane Mančić portal Svet
Svet

November 4, 2023 15:45

By

Suzana Mančić iskreno o životu, usponima i padovima: Šta god da se desi, sutra je novi dan…

Pozitivna energija Suzane Mančić prema životu fascinira

Suzana Mančić već dugo važi za jednu od najharizmatičnijih javnih ličnosti, a njena pozitivna i stav prema životu oduševljavaju.

Pozitivna energija Suzane Mančić portal Svet

ATA images

Pozitivna energija Suzane Mančić, kao i detalji iz prošlosti su bile teme razgovora koje je poznata voditeljka otkrila tokom razgovora za Blic.

Sutra je novi dan – moto koji vodi Suzanu kroz život

Suzana je istakla da je veoma bitno da što je osoba starija, da treba više da ceni sebe i da poštuje svoje vreme. Rekla je da je njena tajna što lepo izgleda to što voli da odspava preko dana, a kada je moda u pitanju priznaje da je imala grešaka, ali to je nije sputalo jer je bila srećna. Kako su godine prolazile, prestala je da nosi jako visoke potpetice i oblači ono što joj je jednostavnije i svedenije.

“Bitno je da ostane to dete u vama. Što sam starija sve više sebe volim i poštujem svoje vreme. Tajna je u tome, što dremnem popodne. Kada je moda u pitanju, pravila sam greške. Ali bila sam srećna. Sad u ovim godinama da sve bude jednostavnije i svedenije i da se ja dobro osećam. Više ne nosim 12 centimetara štikle, ni devetke. Nosim obuću da može da se lako hoda, čak i da se potrči i da se čovek ne umori” – rekla je Suzana.

Pozitivna energija Suzane Mančić portal Svet

Ata images

Pročitajte Suzana Mančić otvorila vrata svog doma u Grčkoj i pokazala u kakvoj idili živi sa suprugom FOTO

Takođe, Suzana Mančić je rekla da se nije umorila od slave, u svakom trenutku je uživala jer suština je pronaći snagu da bi se iz svega lošeg iščupao, da se vrati saopouzdanje, dostojanstvo i da se nastavi dalje.

“Nisam se umorila od slave, uživala sa u svakom trenutku, čak i kada je bilo pomračenja pameti i mozga i slave. Moraš da nađeš snagu da se iščupaš iz svega toga, da se vratiš na svoje pozicije, da vratiš svoje samopoštovanje, dostojanstvo i da nastaviš dalje. U krajnjoj liniji da pokažeš ljudima, šta god da se loše desi, sutra je novi dan” – izjavila je.

Pozitivna energija Suzane Mančić portal Svet

ATA images

Pročitajte Suzana Mančić ne mari za višak kilograma – Skinula se u kupaći pa pokazala sve nesavršenosti FOTO

Kada su u pitanju njene nage fotografije u časopisu Playboy, voditeljka je rekla da joj je jako dugo vremena trebalo da se usudi na tako nešto. U tom trenutku kada su fotografije nastale ona je imala 48 godina i sada sa ove tačke u životu može da kaže da je jako ponosna što je to uradila. Za sebe kaže da ne zna da li je žena koja pomera granice, ali je uvek znala ko je, gde je i koliko ima godina. Tvrdi da sada to ne bi uradila i da je to bio poslednji voz za taj časopis kada se slikala.

“Trebalo mi je mnogo vremena da se usudim i da prelomim. Tada sam imala 48 godina i pravo da vam kažem, jako sam ponosna što sam to uradila i da je to stavka u mojoj biografija. Ne znam da li sam žena koja pomera granice, ali uvek znam ko sam, gde sam i koliko imam godina, sad to ne bih uradila. Uhvatila sam poslednji voz za “Plejboj”.”

AUTOR: SVET

FOTO: ATA images