Kuća Suzane Mančić
Svet

September 10, 2023 07:30

By

Suzana Mančić otvorila vrata svog doma u Grčkoj i pokazala u kakvoj idili živi sa suprugom FOTO

Kuća Suzane Mančić pruža nestvaran pogled, kao da razglednice

Kuća Suzane Mančić je savršeno mesto za odmor i uživanje i to naša poznata voditeljka koristi svaki put kada je u Grčkoj.

Kuća Suzane Mančić

Instagram

Ona je inače u skladnom braku sa Simeonom Ocomokosom i razdaljina im ne predstavlja nikakav problem s obzirom da je ona u Beogradu, a on u Atini.

Teško je korene presaditi u ovim godinama. Da sam mlađa, verovatno bih bila tamo. Međutim, ovo je moja zemlja, a Beograd je moj grad. Ja u Atinu odlazim već 20 godina, imam tamo prijatelje, mog muža. Moju ljubav. Ali biću i dalje na liniji Atina-Beograd i fino će avio-kompanije živeti od mene i nadalje – priznala je Suzana u jednoj emisiji.

Kuća Suzane Mančić

Instagram

Na svom Instagram profilu, uz jednu objavu Suzana je napisala veoma lepe reči upućene svom suprugu i na taj način pokazala da je njihova ljubav i dalje snažna kao i kada su se upoznali.

Šta je zivot bez velike ljubavi i male romanse koja traje i tinja i ponekad se razbukta sjajnim plamenom, a traje više od dvadeset godina? I daje očima sjaj…. On je uvek tu , preko puta mene. I daje očima sjaj. Moj muž – napisala je Suzana u emotivnoj objavi.

Suzana i Simeon su vlasnici nekoliko nekretnina, ali kuća na poluostrvu u Tesaliji, na Piliponu, koji se nalazi između Atine i Soluna se po svojoj lepoti posebno izdvaja.

Kuća Suzane Mančić

Instagram

Kamena kuća Suzane Mančić u ružičastom stilu koju okružuju starinski zemljani ćupovi i prelepo cveće idealno je mesto za beg od svakodnevnice – piše Gloria.

Kuća Suzane Mančić

Instagram

Uhvati zrak sunca, tu kratku, ali momentalnu radost. Život je lep – napisala je voditeljka ispod jedne fotografije na Instagramu.

Kuća Suzane Mančić

Instagram

Terasa sa pletenim nameštajem je, kako sama ističe, savršen kutak za lenstvovanje u hladovini. A tu je i prelepi beli pas kojeg Suzana i Simeon neizmerno vole.

AUTOR: SVET

IZVOR: Gloria

FOTO: Instagram, ATA images