Suzana Mančić i Saša Popović
Svet

October 30, 2023 13:00

By

Suzana Mančić prošla pakao zbog Saše Popovića: Koristila ovaj trik kako ne bi ostala gladna

Suzana Mančić i Saša Popović sarađivali su a evo kako je to izgledalo

Voditeljka Suzana Mančić otkrila je da je prošla kroz pakao zbog Saše Popovića. Naime, kako je istakla, on je svojevremeno imao stroge zahteve kada su voditeljke njegovih emisija u pitanju.

Suzana Mančić i Saša Popović

Ata images

Suzana Mančić i Saša Popović sarađivali su davno, evo šta je Popović zahtevao od mladih devojaka

Naime, Popović je od voditeljki svojih emisija očekivao da uvek izgledaju lepo. Suzana je sada otkrila kako sa direktorom Granda nije bilo šale i da ih je redovno proveravao kako se ne bi opustile.

Pročitajte Saša Popović više ne trpi ništa, sad je oterao i Cecu – Pevačica napustila Zvezde Granda 

On je nas merio na početku i na kraju sezone da li smo se ugojile, to je bila tortura neviđena – kaže Mančićka koja je sa koleginicom koristila jedan trik kako ne bi ostala gladna.

Suzana Mančić i Saša Popović

Ata images

– Pre emisije, da ne bi padale u nesvest odemo u restoran i naručimo kupus salatu i deset ćevapa, ali na dva tanjira da nam podele i onda ajde u emisiju. Ja ne mogu na prazan stomak baš ništa – ispričala je u emisiji „Zvezde Granda Specijal“.

Suzana Mančić i Saša Popović

Ata images

Suzana Mančić i Saša Popović sarađivali su davno, a evo kako je počela njena karijera

Podsetimo, Suzaninu karijeru obeležila je emisija “Loto” koji je godinama vodila, zbog čega i danas nosi nadimak koji joj ranije nije prijao.

Pročitajte Suzana priznala s kojim muškarcima je želela da bude pa dobila šamarčinu – Na ovom spisku sve piše

– To je trajalo samo 4 godine i ceo život Loto devojka, to me je ranije nerviralo jer ja sam bila i pevačica i voditeljka, imala sam drugačije ambicije, je sam ih ja ostvarila, ali sad u ovim godinama kada mi kažu Loto devojka meni milo i što sam ostala ja ta Loto devojka od svih koje su to radile – rekla je Suzana koja je priznala da je ipak bila ponosna na svoj uspeh.

AUTOR: SVET

IZVOR: BLIC

FOTO: ATA images