Žiri Zvezda Granda svet portal svet
Svet

October 25, 2023 17:10

By

Žiriranje u Zvezdama Granda im dođe kao džeparac: Ana, Saša i Bosanac otkrili kolike penzije primaju

Žiri Zvezda Granda čine penzioneri sa pristojnim primanjima

Saša Popović odavno je već postao penzioner i sad, kako kaže, uživa u čarima penzionerskog života. Međutim, on nije jedini, jer žiri Zvezda Granda ima još dva penzionera, Anu Bekutu i Dragana Stojkovića Bosanca. A nedavno se Saša našalio na račun onih koji primaju penziju, pre svega Bosanca.

Žiri Zvezda Granda

Ata images

– Da li si uzeo besplatnu karticu za gradski prevoz? Znam da imaš Mercedesa kocku koji troši 20 litara, pa ti se ne isplati da ga voziš po Beogradu – rekao je Popović, a Bosanac mu odbrusio:

– Ja sam penzioner i dičim se svojom penzijom, ali podržavam sve intencije koje vladaju u ovoj zemlji. Imam u Srbiji svoju kartu po kojoj se vozim za džabe po Beogradu, a ti verovatno imaš hrvatsku. Lako je tebi kad ne živiš od penzije, sramoto jedna – odgovorio je vidno ljut Bosanac.

Pročitajte Saša Popović više ne trpi ništa, sad je oterao i Cecu – Pevačica napustila Zvezde Granda 

Kako ne živim od penzije? Penzija mi je najmilija stvar – odgovorio je Saša, a Bosnac se nadovezao:

Lako je tebi kad imaš penziju 128.000 dinara – kome je penzija očigledno manja od Sašine.

– Trenutno imam 102.00 dinara – otkrio je Popović, a zatim pitao Anu Bekutu kad će ona u penziju.

Žiri Zvezda Granda

Ata images

Ja sam u penziji od marta, Bogu hvala. Mora Bosanac da mi objasni gde da nabavim tu karticu, gde se podnosi taj zahtev – rekla je Ana, a Popović dao predlog da zajedno odu i naprave propusnicu za gradski prevoz i voze se po Beogradu.

Može, ja nikad nisam vozila beogradskim gradskim prevozom – odgovorila je Bekuta, a da li ćemo ih videti u gradskom prevozu ostaje da pokaže vreme.

 

AUTOR: SVET

IZVOR: GRANDONLINE

FOTO: ATA IMAGES