Svađa Saše Popovića i Cece
Svet

October 18, 2023 10:15

By

Saša Popović više ne trpi ništa, sad je oterao i Cecu: Pevačica napustila Zvezde Granda

Svađa Saše Popovića i Cece dogodila se na snimanju emisije

Saša Popović i Ceca Ražnatović su se žestoko posvađali usred emisije “Zvezde Granda”, pa je on u šali “oterao” kući, a pevačica je odmah napustila studio. Naime, u emisiji “Zvezde Granda” je uvek turbulentno kada članovi žirija iznose mišljenja o kandidatima. Tako je bilo i ovog puta. Svađa Saše Popovića i Cece dogodila se na snimanju…

Svađa Saše Popovića i Cece

Ata images

Viki Miljković je najpre zamerila Saši Popoviću jer joj ne daje dovoljno vremena kako bi iznela svoj komentar.

Pročitajte Nije se pojavila – Žiri na snimanju Zvezda Granda ostao bez jednog člana, evo o kome se radi FOTO

– Meni uopšte nije dovoljno 30 sekundi, odmah da ti kažem. Taman počnem da pričam ti pritisneš taster – rekla je Viki, a Popović je pitao šta želi tačno da kaže.

Svađa Saše Popovića i Cece

Rajko Ristić

Ubrzo se dogodila i nesvakidašnja situacija između Popovića i Cece, a sve zbog kandidata za kog je Ražnatovićeva imala par kritika, među kojima je bio i njegov stajling, tačnije premali sako.

Pročitajte Modni stručnjak David Ćurčić žestoko iskritikovao stajling Cece Ražnatović

– Dobro, Svetlana. Možeš da ustaneš i da mu povučeš taj sako – rekao joj je Popović, ne sluteći da će ona to zaista i da uradi.

Svađa Saše Popovića i Cece

ATA images

– Mislio si da neću?!– rekla je Ceca i krenula put scene da popravi kandidatu sako. Međutim, nakon toga Saša je uputio dobronamerni savet Ceci da se ne nervira oko kandidata i glasanja.

– Idi kući! Kako ti se zove onaj slatki? –našalio se Popović, ali je pevačica jedva dočekala i burno odreagovala.

Pročitajte Dalje će nastaviti bez nje – Snežana Đurišić u jeku skandala napušta Zvezde Granda

– Doviđenja, nikakav problem, odoh ja – rekla je, pokupila svoje stvari i napustila studio, a Saša ju je molio da se vrati.

Svađa Saše Popovića i Cece

Ata images

Zvezde Granda je srpska takmičarska televizijska emisija čiji je autor Saša Popović, a koju organizuje Grand Produkcija u potrazi za ambicioznim pevačima. Sadrži elemente međunarodnih franšiza kao što su Idols i X Factor. Prikazuju ga komercijalni emiteri širom bivše Jugoslavije.

Pročitajte Zvezde Granda pred raspadom – Ceca iznenada napustila šou program

Do sada je odabrano 15 pobednika po izboru gledalaca, dok su mnogi takmičenjem stekli slavu uprkos tome što nisu pobedili, a neki od njih su: Tanja Savić, Darko Filipović, Rada Manojlović, Milan Stanković, Renato Henc, Jelena Kostov, Milica Pavlović, Vanja Mijatović, Aleksandra Prijović, Katarina Grujić, Andreana Čekić, Tea Tairović, Teodora Džehverović i Aleksandra Mladenović. Zvezde Granda su najpoznatiji talent–šou na Balkanu sa najviše gledalaca po sezoni.

AUTOR: SVET

FOTO: ATA images