Svi muškarci Suzane Mančić
Svet

October 27, 2023 22:00

By

Suzana priznala s kojim muškarcima je želela da bude pa dobila šamarčinu: Na ovom spisku sve piše

Svi muškarci Suzane Mančić nisu na spisku

Voditeljka Suzana Mančić priznala je da je želela da ima “100 momaka”, a kada je njen otac našao spisak nastao je potpuno haos. Takođe, prisetila se i prvog poljupca, koji joj nije ostao u najlepšem sećanju.

Svi muškarci Suzane Mančić

ATA images

Muškarci Suzane Mančić bili su njena maštarija

– Takva mi je sudbina bila, stalno gužva ispred gola. Kada sam bila jako mlada, zamišljala sam da li ću imati 100 muškaraca u svom životu. Ne verujem da sam ih imala baš 100, ali tata moj je našao taj blok, tu sam imala ispisanih sedam momaka. To su bile one prve simpatije.

Pročitajte Pravi srpski specijalitet – Suzana Mančić podelila recept za ukusno kuvano jelo koje njen Simica obožava (recept)

– Kada je tata našao taj blok i kada mi je zavalio šljagu, više sam prestala da razmišljam o broju. Bila sam tinejdžerka tada, možda sam imala 14 godina najviše. U tu beležnicu sam pisala samo ko mi se sviđao, šta je moglo da bude sa nekim kad sam imala 14 godina. Bio je poneki poljubac – rekla je Suzana u emisiji “Estradanje” na Informer TV.

Svi muškarci Suzane Mančić

Instagram

Muškarci Suzane Mančić – Samo su je neki bili dostojni

Suzana Mančić je ispričala i detalje prvog poljupca koji joj nije ostao u najlepšem sećanju.

Pročitajte Suzana Mančić priznala šta smeta Simici kada je njen hobi u pitanju – Ume da me napadne

– Zanimljivo je to što sam ja pobegla sa svog prvog poljupca, uplašila sam se, a bila sam tako zaljubljena u tog momka. Sećam se da je bio dan, jer nisam mogla da se viđam uveče, a on, visok, plav, lep, malo stariji od mene i zagrlio me, a mi šetamo. Naginje se on ka meni, ja vidim da će da me poljubi i meni je samo kroz glavu prošlo šta će tata da mi kaže, samo sam pobegla od dečka.

Svi muškarci Suzane Mančić

Bojan Vuković

Inače, voditeljka Suzana Mančić uživa u srećnom braku sa grčkim biznismenom Simeonom Ocomokosom, a njih dvoje su svoju ljubav krunisali 2018. godine, zbog čega voditeljka živi na relaciji Beograd – Atina.

To je drugi brak voditeljki, jer je ona prethodno bila udata za Nebojšu Kunića sa kojim ima dve ćerke.

AUTOR: SVET

IZVOR: BLIC

FOTO: ATA images