Recept Suzane Mančić
Svet

October 17, 2023 13:00

By

Pravi srpski specijalitet: Suzana Mančić podelila recept za ukusno kuvano jelo koje njen Simica obožava (recept)

Recept Suzane Mančić njen suprug obožava, otkrila je kako pravi ukusno kuvano jelo

Suzana Mančić provela je leto sa suprugom Simeonom u njegovoj rodnoj Grčkoj, a budućo ne voli svaki dan da ide na plažu, rado ostaje u kuhinji. Kako je ona pričala, vrlo mlada je počela da savladava prve recepte.

Recept Suzane Mančić

ATA images

– Počela sam da kuvam vrlo rano. Već sa 12, 13 godina umela sam da napravim i ručak i desert, i da takvim iznenađenjem sačekam roditelje kada se vrate s posla – ispričala je Suzana svojevremeno.

Recept Suzane Mančić pravi je srpski specijalitet

Budući da ima veliku porodicu, njene veštine u kuhinji uvek su dobrodošle, a Suzanin suprug Simeon Ocomokos, inače uspešni grčki biznismen, ima priliku da uživa u njima.

Pročitajte Ceca Bojković podelila recept za najsočniji juneći stejk, tajna je u ovom potezu kako bi meso bilo izvanredno (recept)

Kako je voditeljka pričala ranije, ona u Grčkoj provodi letnje mesece i tada rado kuva dok njen Simica, kako ga je zvala, zajedno uživaju u jedinstvenoj prilici da provedu zajedno svaki sekund dana.

Recept Suzane Mančić

Ata images

– Ovo je jedina prilika kada smo zajedno od jutra do mraka. Podsećamo se na neke male nežnosti, mi smo jako dugo zajedno.

Pročitajte Slatko, hrskavo i sočno – Kikiriki bajadere, posni kolačići za svačiji ukus (recept)

– Volimo da popijemo kafu zajedno, da čitamo zajedno. Ponekad i skuvam, pa mi on kaže: “Mančić, ovo si odlično skuvala – ispričala je voditeljka.

Recept Suzane Mančić

ATA images

Recept Suzane Mančić je lek – Jelo kojim je preko stomaka došla do Simicinog srca

Ona je tada istakla da su Simeon i ona željni mirnog života kod kuće, a u tim trenucima najrađe pravi čorbicu od povrća.

– Jelo je jako prijatno za ove vruće dane. Evo daću vam recept: potrebne su vam tikvice, paradajz, beli luk i celer. Sve to naseckate, bacite u šerpu, nalijete vodom i posle sat vremena imate ukusan obrok – podelila je Suzana Mančić svoj recept u “Pulsu Srbije”.

Recept Suzane Mančić

Guliver Getty Images

– Nije ljuto, nije teško, jede se kašikom, i može da se jede i hladno – rekla je Suzana.

AUTOR: SVET

FOTO: ATA images