Hobi Suzane Mančić
Svet

October 22, 2023 10:30

By

Suzana Mančić priznala šta smeta Simici kada je njen hobi u pitanju: Ume da me napadne…

Hobi Suzane Mančić je omiljen mnogim damama

Otkada se pojavila na javnoj sceni, voditeljka i spisateljica Suzana Mančić važi za jednu od najlepših žena. Tokom jednog gostovanja u emisiji, ova predivna dama je pričala o hobiju i o tome kako obožava ruže i uživa u odgajanju istih.

Hobi Suzane Mančić

Ata images

Pročitajte Suzana Mančić u prirodi pronašla svoj mir – Njena upravo renovirana vikendica će vas oduševiti

Nekadašnja loto devojka je rekla da je prava baštovanka kada je ovaj cvet u pitanju. Takođe, hobi Suzane Mančić je nešto čemu poznata voditeljka posvećuje puno pažnje i vremena, a pohvalila se i ostalim veštinama koje voli u baštovanstvu.

Naime, tokom razgovora rekla je da je veoma interesantno jer u samom centru grada je uspela da uzgaja jedan lep ružičnjak, a takođe i u Grčkoj, na Pilionu gde ona i njen suprug Simeon  imaju kuću isto uzgaja ruže, i priznaje da se neretko zbog toga i posvađa sa svojim suprugom.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Suzana Mancic (@suzanamancicofficial)

Pročitajte Suzana Mančić i Bilja Krstić objasnile kako se oblače dame u zrelim godinama (foto)

“Jako je interesantno što sam uspela da odgajim u samom centru grada jedan lep ružičnjak. Takođe, u Grčkoj, na Pilionu gde imamo kuću, Simica i ja, brinem i za ruže koje imamo tamo, a neretko se i zbog toga svađam sa suprugom. Pošto ja znam kada ih treba poseći da bi rasle i cvetale, Simica ume da me napadne što sam to uradila i da sam mu upropastila ruže. Posle kada one procvetaju i budu još lepše, on se umiri. Mogu da kažem da sam ja jedna baštovanka” – izjavila je Suzana u emisiji na TV Pink.

AUTOR: SVET

IZVOR: Informer

FOTO: ATA images