Veza Suzane Mančić i Branisalava Lečića svet portal svet
Svet

February 12, 2024 09:07

By

Dok ga spajaju sa 30 godina mlađom devojkom, Branislav Lečić progovorio o ljubavi sa Suzanom Mančić

Veza Suzane Mančić i Branisalava Lečića bila je nemoguća

Voditeljka, pevačica i spisateljica Suzana Mančić decenijama važi za jednu od najlepših Srpkinja na čiji šarm i lepotu su pali brojni muškarci. Međutim, ne i glumac Branislav Lečić, koji se loto devojci oduvek dopadao. Veza Suzane Mančić i Branisalava Lečića bila je nemoguća jer, kako ona tvrdi, glumac nije obraćao pažnju na nju.

Veza Suzane Mančić i Branisalava Lečićasvet portal svet

ATA images

– Čovek nije reagovao na mene, nije mi se ni udvarao, ništa. Prosto nisam njegov tip. Ta priča da je odbio se*s sa mnom, to je suviše grubo rečeno – otkrila je Suzana u jednoj emisiji.

Pored toga, ona je ispričala i šta joj se dopadalo kod Lečića u to vreme.

Pročitajte Od sramote se razbolela – Procureo intimni snimak poznate voditelje, a komentar ćerke je zaledio 

– Leka se svima dopadao. Bio je jako zgodan. I sada je zgodan, ali u onoj mladosti bio je i jako popularan. Ja sam tada već bila Suzana Mančić, takođe poznata, nisam htela sa njim da budem zato što je popularan, nego zato što je bio pametan i interesantan, bio je drugačiji od drugih muškaraca. Ipak, nisam bila njegov tip – otkrila je jednom prilikom Suzana.

Veza Suzane Mančić i Branisalava Lečića – priča za kojom glumac žali

Posle priče da je Leka odbio, iako to verovatno nijedan drugi muškarac ni danas ne bi uradio, glumac je otkrio da i on žali što se sve tako desilo.

– Možda sam pogrešio što nisam bio sa Suzanom Mančić… Jesam, pogrešio sam. Trebalo je da budem sa njom, ipak. Trenutak je bio takav da nismo… Mi smo prijatelji, ona je predivna žena, znam i njene ćerke. Ali, opet, ima li nešto lepše od druženja? Bio sam mladi pastuv nekad, nego… (smeh) – našalio se glumac.

Veza Suzane Mančić i Branisalava Lečićasvet portal svet

Rajko Ristić

Kako pišu domaći mediji, Lečić već četiri godine uživa u ljubavi sa 30 godina mlađom Jelenom, koja radi kao asistent na fakultetu, dok iza sebe ima dva braka. Iz obe bračne zajednice glumac je izašao u miru, a za razvode krivi sebe.

Pročitajte Leka ljubi 30 godina mlađu, ali lepotu njegove prve supruge nijedna nije mogla da nadmaši 

– U odličnim odnosima sam sa obe žene. Plaćam alimentaciju za dete, naravno da plaćam. Mali broj ljudi zna da probleme rešava odmah… Civilizovano sam završavao brakove. Najgore je kad se nešto radi preko dece. Ipak si bio sa tom osobom dugo… Ja sam kriv za oba razvoda braka. Nisam davao maksimum u brakovima, da jesam, opstali bi. Moje bivše žene su pametne, obe su samostalne, samosvojne – rekao je on gostujući na na televiziji “Hype”.

Veza Suzane Mančić i Branisalava Lečićasvet portal svet

Rajko Ristić

– Ja živim od javnosti, navikao sam na cirkus. Posle svakog razvoda bude haos u javnosti. Oni koji su pored mene dele moju sudbinu, iako možda nisu javne ličnosti. Kamere su uperene i na moju izabranicu, na primer… O ljubavi se ne raspravlja, svaku ženu sam voleo, dok smo bili zajedno voleo sam svim srcem, ne mogu da kažem koju sam više voleo – zaključio je glumac.

AUTOR: SVET

IZVOR: HYPE TV, PINK.RS

FOTO: ATA IMAGES